Rangnik presekao o Pogbi - jedna stvar je sigurna!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 11.12.2021.
08:40
Izvor: Sportske.net

Nemac ne želi nezadovoljne u timu.

Povezane vesti

Menadžer Mančester junajteda Ralf Rangnik neće praviti smetnje Polu Pogbi da na leto kao slobodan igrač napusti klub, ukoliko je namera Francuza da se okuša u novoj sredini.

Pogbi ugovor sa engleskim velikanom ističe 30. juna i sve su manje šanse da će od naredne sezone biti deo svlačionice na "Old Trafordu".

Bar u tome ga neće ubeđivati Nemac, koji je od skoro preuzeo tim.

"Neću reću da on nije vredan zadržavanja, ali igrači bi trebalo da žele da igraju za klub kakav je Mančester junajted. Ukoliko fudbaler ne želi da igra na srednje ili duže staze za Junajted, ne mislim da bi ga trebalo ubeđivati da promeni mišljenje", rekao je Rangnik.

Nemac je dodao da bi ipak trebalo sačekati dalji tok stvari otkrivši da je u utorak sa Pogbom obavio 15-minutni telefonski razgovor, a tema je bila povratak na teren u gustom delu sezone.

"On može biti važan igrač, ali to važi i za ostale u timu. Nisam samo njemu trener, već svima ostalima u klubu i moja ambicija je da ih učinim boljim, poboljšam ih individualno i to je jedini put kako da ceo tim napreduje", rekao je Rangnik.

Pogba se u petak vratio u Mančester nakon oporavka od povrede kolena koji je ozledio još tokom reprezentativnih obaveza pre mesec dana.

U nedelju će razgovarati sa Rangnikom, koji je naglasio da će njegov zahtev biti da se povređeni igrači ubuduće leče u klubu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke