Rangnik pun informacija na konferenciji, rezervisti dobijaju šansu

Autor: Sportske Net
utorak 07.12.2021.
16:28
Izvor: Sportske.net

Nešto opuštenije pred Jang Bojs.

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda sutra završavaju grupnu fazu Lige šampiona utakmicom sa Jang Bojsom na "Old trafordu". Engleski tim je već obezbedio prolaz u narednu fazu ovog takmičenja, pa se Ralf Rangnik odlučio za nešto "opuštenije" izdanje tima pred ovaj susret, barem kada je u pitanju čuvar mreže. 

Na današnjoj konferenciji za medije novi menadžer Junajteda naveo je da će Doni Van de Bek sigurno biti u prvih XI, kao i Din Henderson umesto Davida de Hee. 

"Još uvek nisam u potpunosti odlučio, ali ima smisla da odmorimo par igrača zbog gustog rasporeda u narednim nedeljama i mesecima. Moramo voditi računa da imamo što više oporavljenih igrača, ali takođe i o pozitivnom momentumu", rekao je on.

Poslednja utakmica "đavola", ali i prva sa novim trenerom bila je pobeda nad Kristal Palasom od 1:0.

"Ako pogledamo utakmicu sa Palasom mislim da nam nije falilo energije. Naravno, prvih 30 minuta bilo je skoro perfektno, način na koji smo presingovali po celom terenu, nisam to očekivao na onom nivou. U drugom poluvremenu tempo normalno nije bio isti, ali smo kontrolisali utakmicu", kazao je Rangnik. 

Mnogi se pitaju zbog čega Džesi Lingard ne dobija veću minutažu u Mančesteru s obzirom na odličnu polusezonu na pozajmici u Vest Hemu.

"Svako ima šansu da nastupi i prezentuje sebe. Biću srećan da dam šansu nekima od igrača sutra. Ovo je savršena prilika da upoznam igrače".

Takođe, Rangnik je naveo da će Kavani i Varan, koji su u proteklom periodu bili povređeni početi sa kompletnim treninzima u ponedeljak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke