Ranijeri ne igra 'Fantasy' - Marezu oduzeo dužnost izvođača penala

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 18.01.2016.
20:44
Izvor: Sportske.net

Alžirac neće izvoditi penale za Lester Siti, bar u narednom periodu.

BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis, File
BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis, File

Povezane vesti

Klaudijo Ranijeri danas je potvrdio da alžirski fudbaler nećeizvoditi najstrožu kaznu.

Italijanski stručanjak je ovu odluku doneo, nakon dva promašaja sabele tačke, koji su njegov tim koštali 'zlata vrednih'bodova.

Podsetimo, jedan od najboljih fudbalera dosadašnjeg toka Premijerlige, nije uspeo da postigne golove sa jedanaesterca na mečevimaprotiv ekipa Bornmauta i Aston Vile.

"Bio je tužan nakon ovih promašaja, ali rekao sam mu da čak inajveći šampioni maše penale, i da je bitno da seskoncentriše", rekao je Ranijeri.

Menadžer 'Lisica' na ovakav potez se odlučio da bi rasteretiopulena, a najverovatnije će mu ponovo vratiti tu 'dužnost' kada nato bude psihički spreman.

"Ovo će biti dobro za njega, razgovarali smo i smatram da će mudobro doći pauza. Kada budem smatrao da je spreman da ponovopreuzme tu dužnost, on će biti ponovo prvi penaldžija", rekaoje Ranijeri.

Još uvek se ne zna ko će preuzeti dužnost za penale od Mareza.Ranije je za jedanaesterce bio zadužen Uljoa, ali će Ranijerinajverovatnije imenovati Džejmija Vardija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CokiGGMU
Monday, 18.01.2016
22:09

Ma rekao sam ja Lester ima polako da pada sto nisu pobedili Bornmaut imali su penal.. U pravu je da i najveci mase al ako nije siguran ne treba da preuzme odgovornost!