Raspoloženi Alegri - "Ne ometajte me, treba mi malo opuštanja"

Autor: Stefan Matić
subota 17.09.2022.
19:41
Izvor: Sportske.net

Trener Juventusa siguran u svoju budućnost.

EPA-EFE/PAOLO MAGN
EPA-EFE/PAOLO MAGN

Povezane vesti

"Bjankoneri" sutra od 15 časova igraju sa Moncom. 

Po kraju meča i zvanično počinje internacionalna pauza za igrače torinskog velikana. Većina njih će imati reprezentativne dužnosti, nešto čemu se Masimilijano Alegri unapred raduje. 

Juventusov mister je pod pravom rafalnom paljbom zbog razočaravajućih rezultata i partija svog tima. Poraz od Benfike je itekako umanjio šanse "bjankonera" za prolazak u osminu finala Lige šampiona dok su u Seriji A na poziciji broj osam sa 10 bodova u šest kola. 

Alegri ima jak ugovor, ugovor koji mu izgleda i daje za pravo da bude siguran u budućnost svog angažmana u Juventusu. Podsetimo, Alegri ima ugovor do 2025. godine sa godišnjim primanjima od devet miliona evra. 

"Nedostajale su mi glasine 'Alegri blizu otkaza'. Jedna loša utakmica i odmah 'Alegrijev posao je u opasnosti' u medijima. Smešno. Siguran sam oko svoje budućnost, tako da sam i rekao svojim igračima: nemojte mi upropastiti internacionalnu pauzu, treba mi malo opuštanja", izjavio je Alegri za italijanske medije. 

Pojedini mediji prenose kako je odnos između Pavela Nedveda i Alegrija u potpunosti pukao. Čeh ima ulogu potpredsednika kluba, za sada mu Alegri ne uliva poverenje. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke