Rastu apetiti zvezde holandske Eredivizije - Lids je za njega mali klub!

Autor: Nemanja Veljković
ponedeljak 10.10.2022.
21:30
Izvor: Sportske.net

Lids ne odustaje od njega, ali Gakpo želi u veći klub.

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Fudbaler PSV-a Kodi Gakpo navodno je odbacio kao mogućnost prelazak u Lids junajted u nadi da će se pridružiti većem klubu.

Talentovani mladi holandski reprezentativac bio je blizu prelaska u Lids poslednjeg dana prelaznog roka, a klub iz Jorkšira se nadao da bi transfer mogao da bude realizovan u januaru.

Međutim, nakon sjajnog početka sezone mediji prenose da su Gakpovi apetiti porasli i da sada želi da pređe u klub sa većim renomeom.

Kao potencijalne destinacije za zvezdu holadskog prvenstva pominju se oba kluba iz Mančestera, Real Madrid, Barselona i Bajern Minhen.

Gakpo je ove sezone prerastao u jednog od najboljih igrača u Evropi, postigao je neverovarnih 14 golova uz 11 asistencija u 18 nastupa za klub i reprezentaciju.

I pored odluke holandskog napadača, Lids neće tako odustati od svoje mete, ali će sada imati znatno teži posao s obzirom na to da da je sve izglednije će se posle serije loših rezultata ove sezone boriti za opstanak.

Mediji pominju da će PSV najverovatnije pristati da proda svog najboljeg igrača već u januaru ukoliko dobije odgovarajuću ponudu, uprkos tome što mladi napadač ima ugovor sa klubom iz Ajndhovena do leta 2026. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke