Komplikuje se, luda završnica u Madridu, sve po meri Atletika!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 09.05.2021.
22:52
Izvor: Sportske.net

Luda utakmica u Madridu.

EPA-EFE/Ballesteros
EPA-EFE/Ballesteros

Povezane vesti

Real Madrid je imao jasnu računicu, sve pobede do kraja znači i titula prvaka Španije, ali nije tako lako išlo. Sa druge strane, Sevilja je takođe videla svoju šansu, pobeda ih je vodila nazad u igru. 

Na kraju, 2:2 (0:1).

Već u 12. minutu utakmice gol u mreži Sevilje, Odriozola je centrirao, Benzema je bio na pravom mestu, šutirao glavom i pogodio. Ipak, gol je poništen zbog ofsajda Odriozole koji je bio milimetarski. VAR je morao da interveniše i da spasi Sevilju. 

Na drugoj strani, gol u 22. minutu. Navas je centrirao sa desne strane, Rakitić je dodao glavom do Fernanda koji vara čuvara i šalje loptu iza leđa Kurtoe.

Ne mnogo dešavanja do kraja poluvremena, Kazemiro je imao jedan udarac, a Real je morao da poradi na završnom pasu do kraja meča kako bi stigao makar do boda. 

Pritiskao je Real početkom drugog poluvremena, Načo je imao jedan pokušaj, potom je i Kazemiro šutirao preko gola, a dobru šansu je imao i Vinisius nakon kombinacije Krosa i Modrića. 

I onda ključni detalj meča, Asensio ulazi umesto Modrića u 66. minutu i odmah postiže gol. Benzema je ukrao loptu na sredini terena, povukao kontru, Asensio je to malo usporio, da bi nakon sjajnog pasa Krosa uspeo da pogodi mrežu za izjednačenje u 67. minutu meča

Očekivali smo napade Reala do kraja, ali, desilo se suprotno. 

Luda situacija, nakon situacije u kaznenom prostoru Reala gde je sudija odbio da pokaže na belu tačku nakon igranja rukom, izbila je kontra nakon koje Benzema pada, bio je očigledan penal, a VAR je pokazao - penal za Sevilju. 

Neverovatna situacija, a Rakitić je bio siguran, ali na kraju se ispostavilo da nije doneo tri boda svom timu u tom 78. minutu.

Šest minuta nadoknade je bilo dovoljno Realu, Eden Azar je doneo izjednačenje u 4. minutu nadoknade, Kros je šutirao, Azar je samo skrenuo loptu. Dovoljno za remi. 

Atletiko je sada u najboljoj situaciji, na tri kola do kraja ima dva boda više od Reala i Barselone. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke