Real bez ''municije'', titula sve dalje!

Autor: Darko Mitrović
subota 24.04.2021.
22:52
Izvor: Sportske.net

Novi kiks Madriđana, Atletiko će imati priliku da uveća prednost.

Beta/AP Photo/Bernat Armangue
Beta/AP Photo/Bernat Armangue

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida ponovo su posustali u šampionskoj trci, pošto su večeras u meču 33. kola na svom terenu remizirali sa Betisom bez golova, 0:0.

Sada Real ima 71 bod, dva manje od vodećeg Atletika, koji tek treba da odigra svoj meč sa Bilbaom u gostima.

Tokom prvog poluvremena, Real je najbliži vođstvu bio u 26. minutu kada je Rodrigo sve dobro uradio, odlično i šutirao, ali golman Bravo je još bolje intervenisao.

Prva ozbiljnija pretnja po gol gostiju u drugom poluvremenu viđena je u 56. minutu kada je Rodrigo probio po desnoj strani, a onda umesto centaršuta uputio je projektil ka golu, međutim prečka je spasila goste iz Sevilje.

Četiri minuta kasnije Betis je mogao do vođstva, Guido Rodrigez je prošao pored trojice Realovih igrača na ivici kaznenog prostora, odmah se odlučio na šut, ali to n ije dobro uradio, loptu je poslao traljavo po zemlji, pravo u Kurtou.

Borba je postajala sve zanimljivija i sadržajnija, pa je već u 66. minutu Luka Modrić opasno pripretio sa ivice kaznenog prostora, ali je ovoga puta golman gostiju Bravo intervenisao u skladu sa svojim prezimenom i izbio loptu u korner. Četiri minuta kasnije šansu je imao i Marselo, ali je loše šutirao posle centaršuta sa desne strane.

Pokušavao je Real do kraja da dođe do pobedonosnog gola, bilo je još par prilika za domaće, ali gosti su se odbranili i osvojili veliki bod.

*

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke