Real lagano sa Juveom, brige za Alegrija

Autor: Milovan Longinov
nedelja 31.07.2022.
08:38
Izvor: Sportske.net

Madriđani bolji od "stare dame".

EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida pobedili su noćas ekipu Juventusa rezultatom 2:0 u poslednjem pripremnom meču na turneji po SAD. 

Strelci za Real Madrid bili su Karim Benzema u 19. minutu iz penala i Marko Asensio u 69. minutu. 

Karlo Anćeloti je izveo svoj omiljeni sastav, koji je počeo i finale Lige šampiona u Parizu i doneo pobedu nad Liverpulom. S druge strane, Maks Alegri je takođe pokušao da sklopi najjači tim, ali je evidentno da će morati da pojača vezni red, nakon povrede Pola Pogbe, jer je sa Remzijem raskinut ugovor, a Artur Melo i Adrijen Rabio su na izlaznim vratima i nisu ni igrali na pripremama.

Dušan Vlahović je počeo meč, pored njega su igrali Mois Ken i Anhel Di Marija, ali Juventus nije bio preterano opasan, što pokazuje podatak da su imali samo jedan udarac u okvir gola. Srbin je igrao do 64. minuta, kada ga je zamenio mladi Ake. 

Real je poveo u 19. minutu iz penala, koji je skrivio Danilo, pošto je oborio Vinisijusa, a precizan sa 11 metara  bio je Benzema.

Juve je najbliži golu bio u finišu prvog poluvremena, Bremer je glavom gađao, a lopta je pred golom pogodila Kena i sačuvala Real.

Sve je bilo rešeno u 69. minutu kada je Valjeho vratio povratnu za Asensija, a ovaj pogodio za 2:0. 

Real u narednom meču igra za trofej Superkupa Evrope protiv Ajntraht Frankfurta, 10. avgusta, dok Juventus ima još jednu jaku proveru, protiv Atletiko Madrida naredne nedelje. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke