Real napravio listu, ovo je tim za sledeću sezonu, i ne, nema veze sa trenerom!

Autor: Boris Jovanović
sreda 26.05.2021.
09:31
Izvor: Sportske.net

Manje-više je sve poznato...

EPA-EFE/Juan Herrero
EPA-EFE/Juan Herrero

Povezane vesti

I dalje se čeka odluka Zinedina Zidana, ne samo Perez, već i Alegri i sada Konte žele da čuju šta je Francuz odlučio. On će verovatno do sutra obavestiti predsednika i direktore Reala o tome da li odlazi ili ostaje.

Ali, neke stvari su poznate, kada je u pitanju sadašnji tim. Bez obzira na eventualnu promenu trenera, Ramos, Marselo i Isko će otići, prva dvojica bez ugovora, Andalužanin je na prodaju.

To je delom kraj jedne ere, mada Modrić ostaje, i on će sa Kazemirom i Krosom i dalje činiti udarnu trojku na sredini. Treba očekivati da im se pridruže Odegard koji će biti vraćen iz Londona, a ostaće i Fede Valverde.

Novi lider odbrane biće Alaba, Varan može da ode samo u slučaju dobre ponude, Odriozola bi mogao da ostane jer je Karvahal sklon povredama. Sigurni su Naćo i Militao koji bi posle dobrih partija ove sezone mogao da dobije više minuta.

Real će probati da se oslobodi Bejla i njegovih 15 miliona, mada je to teška misija, a ne postoji klub koji bi platio Azara stotinak miliona, s obzirom na njegovu platu. On bi da ode posle dve godine, ali kako piše "Marka" to nije realno.

Benzema ostaje neprikosnoven u napadu, Rodrigo i Vinisujus će biti alternative, a Marijano i Jović prema tvrđenju španskih medija neće dobiti priliku. Lukas Vaskez kome ističe ugovor bi ipak mogao da ostane, jer je upotrebljiv na više pozicija.

Pojačanja?

Osim Alabe, teško je videti neko veliko ime, osim u slučaju da ode Varan. Čeka se Mbape, od Kamavinge nema ništa, Ren traži 100 miliona, a i Real je popunjen na pozicijama u vezom redu.

Stiče se utisak da će klub nastaviti da štedi novac, osim ako se ne ukaže šansa za pomenutog Francuza ili Halanda, obojica žele u Real, ali čini se da bi to moglo da usledi leta 2022. godine. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke