Real nije imao kud, Mbape dobio svoje, "Merengesi" dovode tandem Francuza!

Autor: Boris Jovanović
petak 15.04.2022.
08:39
Izvor: Sportske.net

Morali da se otvore...

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Izgleda da Real nije mogao ništa, jednostavno morali su da pojačaju ponudu za Kilijana Mbapea. Prema tim informacijama, nakon što je PSŽ ponudio sumu od oko 60 miliona evra godišne (70 navodno sa bonusima) u strahu da će se Francuz predomisliti, Real je reagovao, a PSŽ čini se, priznao poraz.

Podigli su ponudu, ona će biti 50 miliona evra neto, odnosno 100 miliona bruto. To je ogromno opterećenje za kasu Reala, ali Perez je opsednut Mbapeom i neće dozvoliti da mu fudbaler izmakne.

Mbape će dobiti i bonus je potpisuje kao slobodan igrač, kada se sve sabere on će bruto koštati za pet godina Madriđane oko 600 miliona evra.

Ali, ne mogu sebi da priušte da ga izgube, štedeće na ostalim platama, na kraju krajeva, deo prostora oslobodiće Marselo, Isko i Bejl, klub je dobro i pametno poslovao, štedeo u vreme korone, pa sada sebi mogu da priušte ovakvo pojačanje. I to nije sve.

Naime, drugi igrač koji bi trebalo ovog leta da stigne je Aurelije Čuameni, odlično mladi vezista Monaka. Pregovori su počeli, doduše Čelsi je prvi uputio ponudu, ali sada su u "limbu" zbog promene vlasništva, a i igrač bi radije u Real. Suma je 65 miliona evra i "Los Blankosi" su spremni to da plate, ili da čak pošalju i još nekog igrača kao kusur, ali ideja Merengesa je da dodatno osveže vezni red, posle dovođenja Kamavinge prošle godine. Mladi Francuzi, kao i Fede Valverde bi trebalo da preuzmu palicu od Krosa, Kazemira i "evergrin" Modrića, oni predstavljaju budućnost tima u veznom redu. Sa ovim izdvajanjima, teško je verovati da bi mogli da uzmu i Halanda, to više nije realno, ali neće ni verovatno pregovarati više oko Ridigera koji traži preveliki novac kao slobodan igrač. 

Što se Pogbe tiče, on, osim kada je Zidan bio trener i nije nikada bio želja Reala, pogotovo Florentina Pereza koji bi, ako može, da izbegne bilo kakav posao sa Rajolom. 

Real koji ima veliku prednost na vrhu, za vikend ide na gostovanje Sevilji, možda je ovo prilika da "Berberi" uzmu meru lideru, koji je umoram posle meča sa Čelsijem. AdmiralBet nudi sjajnu kvotu 3.05 na Sevilju, a izdvojili bismo i malo golova u susretu Hetafea i polufinaliste Lige šampiona, VIljareala!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke