Real osvojio i "Rosaledu"

Autor: Boban Filipović
subota 29.11.2014.
21:56
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri "Kraljevskog kluba" upisali su nova tri boda na gostovanju u Malagi što im garantuje ostanak na liderskoj poziciji na tabeli. Ovo je 16. vezani tijumf Anćelotijevog tima u svim takmičenjima što je novi klupski rekord!

Beta/AP Photo/Daniel Tejedor
Beta/AP Photo/Daniel Tejedor

Povezane vesti

Pobednik okršaja na "Rosaledi" se naslućivao već u 18. minutu igre.

Ronaldo je sa par "biciklica" probio čuvara po levoj strani, zavrnuo u sreninu, Karim Benzema je na pravom mestu i u maniru rasnog strelca šalje loptu u mrežu gola Kamenog.

Ronaldo kao po običaju najagilniju u Realu, danas mu se nije dalo, tačnije Kameni je je bio na visini zadatka kada je Portugalac pokušavao da ga ugrozi.

Malaga dostojan rival aktuelom prvaku Evrope, Kasiljas je dva puta čudesno skidao pokušaje iskusnog Rokea Santa Kruza, prvi put na samom početku, drugi put u finišu meča, mada je u nekoliko navrata bio nesiguran pred svojim golom.

U želji da izbegne poraz domaćin se otvorio, sevnula je kontra u 83. minutu, Garet Bejl kao brzi voz, udarac kao iz topa - 0:2.

Nedugo potom Isko zaradio drugi žuti, publika na "Rosaledi" nije zaboravila njegove odlične paritje u dresu Malage, pozdravljen je ovacijama. Takođe, Anor je izveo jedan fantastičan pokušaj iz slobodnjaka, Kasiljas je imao više sreće nego pameti, lopta je završila na stativi.

Domaćin realno nije zaslužio da izgubi sa dva gola razlike, tako je i bilo, Roke Santa Kruz postiže gol glavom u nadoknadi i postavlja konačnih 1:2.

Golovi OVDE.

Nešto ranije, Espanjol je na svom terenu pobedio Levante sa 2:1.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Saturday, 29.11.2014
23:02

16 uzastopna pobeda, to je to rekord je oboren!
Sto se tice Ronalda, kad mislis da je na vrhuncu karijere on te opet iznenadi.
4 cista zicera je namestio od toga 2 asistencije sto ga stavlja na prvu pozicju asistenata koju deli sa Kokeom. Dakle najbolji strelac a od veceras i najbolji asistent lige, jednostavno je najbolji i sve dileme oko zlatne lopte su razresene ;-)

avatar
S-I-M-K-E
Saturday, 29.11.2014
23:31

Postoji klub Real Madrid,daj pricaj malo kako su igrali veceras,zbog cega si se odmah uhvatio za Ronalda....Sto nisi malo spomenuo Benzemu,Bejla koji su dali golove....Jednostavno pokazujes da si navijac F.K Ronaldo....Opusti se malo,nemoj da si u grcu,dobice Ronaldo zlatnu loptu,ne brini se.

avatar
Hala Madrid 10!
Sunday, 30.11.2014
16:52

Javlja se FK Messi,ko je 1 asistent i strelac lige? Da nije Messi?

avatar
Misosesic
Sunday, 30.11.2014
12:21

Posto si ti mnogo puta tvrdio kako je Ronaldo sebican i egoista koji samo gleda kako ce dati gol pitam te sad kako je onda moguce da ima vise i asistencija i golova od Messija a po tvom razmisljanju Messi je bolji?Niko nije u grcu Ronaldo ce skoro sigurno da osvoji ZL ako ne on onda Nojer jedno je sigurno Messi je nece osvojiti ni ove godine.

avatar
Sunday, 30.11.2014
02:36

Ti si dokazani navijac Kristiana, a ne Reala. Samo ne znam sta ce biti kad ode iduce godine, moraces klub mijenjati!

avatar
Los Vikingos
Sunday, 30.11.2014
00:38

Opusteno, samo sam hteo da stavim do znanja neke svari, vama koji ne mozete da se pomirite sa nekim cinjenicama.