Real preokrenuo, sjajni Fran Garsija!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 17.09.2023.
23:00
Izvor: Sportske.net

Hoselu strelac pobedonosnog gola!

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Odlična utakmica u Madridu. 

Dva učesnika Lige šampiona prikazala su odličan fudbal, na kraju je najuspešniji evropski tim uspeo da slavi sa 2:1 i to posle preokreta pošto je na poluvremenu gubio.

Sosijedad je u većem delu meča izgledao sjajno, pravi rival Real Madridu, igrali su egal utakmicu i možemo reći i da nisu imali sreće danas.

Već u petom minutu su poveli, strelac je bio Barenečea, dobio je sjajnu loptu, šutirao, Kepa je odbranio, ali je odbio tamo gde ne treba, Barenečea koristi drugu šansu.

Još jedan gol je postigao Sosijedad preko Kuboa, ali je poništen zbog ofsajda, da bi Hoselu pogodio prečku na drugoj strani. Sredinom prvog poluvremena šansu je imao i Rodrigo, a na drugoj strani ponovo je pretio Kubo, a onda i Merino, Madriđani su imali sreće. 

Drugo poluvreme je počelo kako bi samo domaći poželeli, odmah su izjednačili, bila je to akcija iz udžbenika, na kraju Fran Garsija asistira za Valverdea koji zakucava loptu u mrežu za 1:1!

Samo 14 minuta kasnije Real je poveo. 

Neverovatan je bio Fran Garsija, nametnuo se, prošao je po desnoj strani, uputio idealan centaršut za starog lisca Hoselua koji pogađa glavom za konačnih 2:1!

Dobro je odradio Real Madrid utakmicu do kraja, rutinski, savladali su velikog rivala koji je svoje šanse propustio u prvom poluvremenu, ali su morali bolje da reaguju u odbrani u nastavku.

Posle pet kola, Real je maksimalan, Sosijedad ima svega 6 bodova.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke