Real se mučio protiv Alkojana, ali umesto tragedije video komediju

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 05.01.2022.
23:22
Izvor: Sportske.net

Pobeda ide za Madrid.

EPA-EFE/Manuel Lorenzo
EPA-EFE/Manuel Lorenzo

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u osminu finala Kupa Kralja pobedom na gostovanju Alkojonu 3:1 i tako daleko bolje prošli nego prošlog januara kada su eliminisani od istog protivnika.

Alkojano je mnogo bolje ušao u meč, a da se u 4. minutu nije odlično postavio na gol-liniji Eduardo Kamavinga, kraljevski klub bi već bio u zaostatku.

Već u devetom minutu viđeno je novo uzbuđenje kada je Militao startovao nad rivalom u kaznenom prostoru, ali sudija nije pokazao na najstrožu kaznu.

Real je ipak poveo u 39. minutu golom Militaa, koji je bio najviši u skoku posle centaršuta Rodriga iz kornera. Ovaj štoper je i pre godinu dana bio strelac i može se reći da je specijalista za Alkojano.

Alkojano je izjednačio u 66. minutu nakon izvanrednog prodora i gola Danija Vege, koji je nakon što je nanizao nekoliko protivničkih fudbalera postigao sjajan pogodak.

Real je vratio vođstvo samo 10 minuta kasnije zahvaljujući Marku Asensiju, koji je nakon pasa Edena Azara pogodio nekog od igrača Alkojana i prevario golamana domaćih.

Sve je bilo gotovo u 78. minutu, a strelac je bio rezervista Isko, tek što je kročio na teren. Bio je to komičan gol. Isko je iskoristio rikošet i krenuo ga golmanu, koji je neshvatljivo krenuo ka rivali i samo učinio gol još smešnijim.

Podsetimo, nešto ranije Barselona je izborila plasman, a veliko razočarenje priredila je Selta koja je poražena od Balearasa 2:1. Rajo Valjekano je sprečio iznenađenje u Mirandesu, dok je Betis rutinski slavio u Valjadolidu sa 3:0.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke