Real u strahu, Mbape menja odluku posle najnovijeg razvoja situacije?!

Autor: Boris Jovanović
utorak 23.11.2021.
08:30
Izvor: Sportske.net

Hoće li sve što se dešava pokrenuti lavinu promena?

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Hoćemo li videti veliki preokret na klupi Parižana i Poketina u Mančester Junajtedu?

Teško je reći, jer postoji mnogo prepreka, a ono što je sigurno je da Argentinac nije zadovoljan. I dalje živi u hotelu, teško se navikava na situaciju da mora da pomiri toliko velikih sujeta u svlačionici, a navodno se sukobio sa Leonardom oko golmana jer misli da situacija između Donarume i Navasa šteti timu. On nije imao potrebu za Italijanom koji je bio ideja direktora. Sada Donaruma gleda u leđa Navasu što situaciju čini sličnom onom u Real Madridu kada je branio ispred Kasiljasa.

U Madridu zabrinutost.

"Kadena Ser" je sinoć otvorila bitno pitanje, da li eventualnim dolaskom Zidana, Mbape menja odluku. On je bio velika želja zemljaka kada je trenirao "Los Blankose", želi da radi sa Zidanom i možda bi ga ovo nateralo da promeni odluku.

PSŽ je spreman i na to da Mbape produži ugovor na sezonu, bitno im je da bude u dresu "Svetaca" kada bude igran Mundijal u Kataru.

Što se Pogbe tiče i ovde bi moglo da dođe do promene, i on je pod uticajem Zidana, ako ostane Mbape, mogao bi da se vrati u rodni grad.

Dakako, sve je na nivou spekulacija, ali uslovi za senzacionalne promene na klupama postoje. jer Zidan je odbio Mančester Junajted, on želi ili PSŽ ili reprezentaciju Francuske. U Parizu nisu ni sami zadovoljni Poketinom koji je godinu dana na klupi, šampionat je izgubljen prošle sezone, ne blistaju ni u Evropi ove godine, pa bi verovatno u zimskoj pauzi, ako Poketino prihvati ponudu Junajteda i sami povukli potez i doveli Zidana. Od toga nas dele četiri nedelje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke