Real ubedljiv u gostima - Benzema jači od VAR-a!

Autor: Stefan Matić
sreda 19.10.2022.
22:58
Izvor: Sportske.net

Lider siguran.

EPA-EFE/Manuel Lorenzo
EPA-EFE/Manuel Lorenzo

Povezane vesti

Real je krenuo silovito. Dvojac Benzema-Vinisjus su kombinovali, Francuz postiže gol u šestom minutu, ali je isti poništen zbog ofsajda Brazilca.

Gosti nisu prestajali sa napadima, Federiko Valverde nastavlja svoju golgetersku formu. Urugvajac postiže efektan gol, Elče se dugo branio u ovom napadau, ali protiv Valverdea nema leka. 

Petnaest minuta kasnije videli smo još jednu lepu akciju Madriđana. Alaba je odigrao par duplih paseva i postigao gol, ali je ponovo VAR dosudio ofsajd tako da ni ovaj gol neće biti priznat. 

Na drugoj strani Elče je pripretio, Merkau šutira, ali bez promene rezultata do kraja. Po povratku sa pauze Elče je imao priliku preko Boje, ali šut odlazi preko gola. Benzema dolazi do gola, ali Manzano-VAR kombinacija je neumoljiva. Još jedan poništen gol osvajaču Zlatne lopte. 

Potvrdila se da je treća sreća za Benzemu - Francuz dolazi do svog gola večeras posle odlične asistencije Rodriga. Madriđani vode sa 2:0 od 75. minuta. Valverde je mogao do još jednog gola večeras, ipak golman domaćih siguran. Konačnih 3:0 postavlja Asensio, rezervista koristi asistenciju Rodriga za gol u 89. minutu. 

Real tako dolazi do treće pobede u nizu i sada beži šest bodova Barseloni koja svoj meč desetog kola igra sutra protiv Viljareala. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke