Real već pronašao zamenu za Kazemira?! Anćeloti pazari kod Kontea

Autor: Nemanja Veljković
petak 19.08.2022.
20:45
Izvor: Sportske.net

Kraljevski klub se aktivirao na tržištu.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Saga oko prelaska Kazemira u Mančester junajted se polako privodi kraju, a vest o njegovom odlasku potvrdio je i trener ''los blankosa'' Karlo Anćeloti.

Iako transfer brazilskog fudbalera još uvek nije ozvaničen, uprava Real Madrida krenula je u potragu za njegovom zamenom.

Kazemiro je sa Modrićem i Krosom činio jedan od najboljih veznih redova svih vremena. Pored njih, Real u timu ima i igrače poput Valverdea, Kamavinge i Čuamenia koji predstavljaju budućnost kluba.

Uprkos armiji talentovanih igrača na sredini terena, španski prvak se aktivirao na tržištu, a kako prenosi britanski Telegraf, na meti je vezista Totenhema Pjer-Emil Hojbjerg.

Real Madrid bi od prodaje Kazemira mogao da zaradi oko 70 miliona evra, što bi bilo dovoljno da te pare uloži u danskog fudbalera. Ostaje samo da se vidi da li je Totenhem spreman da se liši usluga svog igrača, ali i da li je sam igrač zainteresovan za ovaj transfer.

Od dolaska u Totehnem iz Sautemptona Hojbjerg je postao jedan od najbitnijih igrača u Konteovoj ekipi, a odigrao je oba meča na početku nove sezone u Premijer ligi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke