Realov raspored nadrealan - SP pa Liverpul, Atletiko i Barsa za sedam dana!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 30.01.2023.
17:25
Izvor: Sportske.net

Kako ovo da izgura jedan tim?

EPA-EFE/Lavandeira
EPA-EFE/Lavandeira

Povezane vesti

Real Madrid pred sobom ima najizazavnijih nekoliko nedelja i raspored koji pokazuje koliko FIFA ne mari da li su fudbaleri ljudi ili roboti.

Današnjim žrebom za Kup kralja odlučeno je da će se u polufinalu sastati Real Madrid i Barselona, ali prvi meč neće moći da bude u predviđenom terminu, 7. februara, jer Madriđani tada putuju na SP za klubove. 

Real Madrid će polufinale SP odigrati 8. februara, a rival još nije poznat, a potom i potencijalno finale u subotu 11. februara.

Nakon toga, Real dočekuje Elče i gostuje Osasuni u La Ligi, a onda kreće ono najluđe - Liverpul, Atletiko Madrid i Barselona - tri meča u nizu u razmaku od sedam dana u tri različita takmičenja!

Real gostuje na "Enfildu" 21. februara u prvom meču osmine finala LŠ, a potom dočekuje Atletiko u prvenstvu, da bi samo tri dana kasnije ugostio i Barsu u prvom meču polufinala Kupa kralja. 

Neće biti lako Realu ni nakon toga, jer odmah gostuje Betisu, čeka Espanjol i onda 15. marta sledi revanš sa Liverpulom i odmah potom 19. ili 20. marta novi "El klasiko", ligaški na "Kamp nou"!

Real će potom dve nedelje kasnije, nakon reprezentativne pauze ponovo gostovati Barseloni, u revanšu polufinala Kupa kralja (4. aprila)! 

Sve u svemu, Real ima 15 utakmica od četvrtka, 2. februara kada čeka Valensiju do 4. aprila kada gostuje Barseloni.

Bori se na četiri fronta - klupsko SP, La Liga, Liga šampiona i Kup kralja, i to usput ima dvomeče sa Liverpulom, Barsom i gradski derbi sa Atletikom. 

Ako neko može da pregura sve ovo, onda je to Real Madrid.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke