Realova francuska revolucija, ali prvo kampanja za "Zlatnu loptu"!

Autor: Boris Jovanović
petak 15.10.2021.
10:08
Izvor: Sportske.net

Šta sprema Real?

MATTEO BAZZI
MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Real Madrid je krenuo u akciju. Naime, "Los Blankosi" žele Mbapea to nije tajna, doveli su Kamavingu, a definitivno će se u svlačionici govoriti francuski ako stignu Čuameni i Pogba. Mladi fudbaler Monaka vredi oko 60 miliona, želeli bi da ga upare sa Ridigerom, ako se Nemac ne dogovori sa Čelsijem, tu je Militao, ali će klub probati da dodatno podmladi tim.

Pogba ima pred sobom novu ponudu Mančester Junajteda, ali njegova želja je Real, videćemo da li će Florentino Perez odlučiti da sarađuje sa Rajolom i dovede Francuza.

U klubu su već Mendi, ali i Azar i Kurtoa, momci iz frankofonske Valonije, kojima je takođe francuski maternji jezik. Naravno, ni Anćelotiju jezik nije problem, trenirao je Pari Sen Žermen.

Ali, pre prave francuske revolucije sledi kampanja za "Zlatnu loptu". Real koji ima veliki uticak u evropskom fudbalu je kandidovao Karima Benzemu, podsećamo da je igranje za Real jedan od preduslova za trofej, oni i Juventus imaju najviše osvajača ovog trofeja u istoriji. Šanse Benzeme nisu velike, pre svega zbog francuskog neuspeha na EP, ali sigurno da će do izbora biti često pominjan.

A onda stiže Mbape upravo sa tom opsesijom, da osvoji "Zlatnu loptu", a i preuzme palicu od Benzeme koji ga je pre par dana javno pozvao da mu se pridruži i preuzme lidersku palicu u klubu od njega...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke