Realova odluka u ponedeljak? Gotovo je, nazire se novi trener?

Autor: Boris Jovanović
utorak 18.05.2021.
08:45
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su u Realu prelomili? Kakva je Zidanova odluka?

 Rodrigo Jimenez
Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Došli smo do samog kraja. Naime, u Realu će stvari biti jasnije posle poslednjeg kola, u ponedeljak će Zidan saopštiti svoju odluku Perezu. Kako sada stvari stoje, iako je demantovao da je igračima saopštio odluku o odlasku, Zidan će napustiti klub. 

Real mora da čeka kiks Atletika u Valjadolidu u poslednjem meču sezone, kako bi odbranio krunu, šanse nisu velike, ali se priča da će Zidan i ako osvoji trofej otići iz kluba.

Florentino Perez ima dve opcije, Alegrija i Raula. Legendarni Španac je odbio ponudu iz Bundeslige, čekaće Real, ali Alegri je prvi kandidat. Iz respekta prema Zidanu Perez još ne pregovara sa Italijanom, ali mu je navodno skrenuta pažnja da je prvi kandidat, kako bi odustao od povratka u Juventus.

Alegrijeva prednost je svakako iskustvo, zna kako se osvajaju trofeji, ume da drži kontrolu u svlačionici i nikada ne dozvoljava da igrači budu iznad kluba. Delom zbog toga, čitaj Ronalda, otišao je iz Juventusa.

Raul poznaje situaciju, okruženje, napravio je odličan posao u Kastilji u Ligi šampiona za mlade, ali u Realu preovladava mišljenje da treba da sačeka. Klub će kupovati, uz Alabu, pominju se Kamavinga, Haland ili Mbape, čak i Pogba sa kojim je Alegri radio u Juventusu, većina oko Pereza smatra da je Italijan ipak sigurniji izbor. Ali, kao i uvek, poslednja je predsednikova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke