Realova panika, nije Mbape nego "plan B"?!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 10.04.2022.
11:33
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava iza kulisa?

 EPA-EFE/Mohammed Badra
EPA-EFE/Mohammed Badra

Povezane vesti

Mbapeove reči da ništa nije odlučeno, unele su dosta nedoumica, do navodnog prelaska u Real ga deli 101 dan, ali čini se da je došlo do obrta.

Pisali smo šta je sporno, sinoć je Kilijan blistao na gostovanju Klermonu, a nije želeo da govori o transferu.

Izgleda da je ponuda takva da ga ne naterala da se zamisli, a u Realu nisu sigurni da će držati reč, niti da će uspeti da odbije nepristojnu ponudu sadašnjeg kluba.

Zbog toga Real mora da reaguje, jer bi mogao da ostane praznih šaka.

Naime, u klubu moraju da se ozbiljnije pozabave situacijom u kojoj Mbape ne dolazi, u tom slučaju moraju da kupe Halanda.

Pitanje je tajminga, na stolu je ponuda Sitija za Norvežanina od 27 miliona po sezoni, to bi i Real mogao da plati, ali problem je provizija koju traže Alfi, otac fudbalera i Mino Rajola.

Samo, ako izgubi trku za Francuza, Perez koji baš ne voli Rajolu moraće da popusti i da isplati proviziju za transfer. Ono što je dobra vest je i da sa tim novcem i platom za Halanda koji preferira Real i sa 75 miliona evra obeštećenjem, i dalje je to manje novca nego što bi uložili od Mbapea.

Real je pobedio sinoć Hetafe, napravio korak ka tituli, sada ostaje da dotuku Čelsi u Madridu i plasiraju se u polufinale.

Iz španskog programa dana, AdmiralBet izdvaja gostovanje Barselone protiv slabog Levantea, možda možete da probate prelaz iz x-2 na sjajnu kvotu, a u duelu Osasune i Alaveša ne bi trebalo da bude puno golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke