Realova titula u senci povrede Salaha! Karijusov košmar, Bejlovo veče za pamćenje!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.05.2018.
22:39
Izvor: Sportske.net

Madridski Real osvojio i 13. titulu prvaka Evrope, pošto je večeras u Kijevu bio bolji od Liverpula. Utakmica ostala u senci povrede Salaha, Bejl ''eksplodirao'', Karijus tragičar.

EPA/ARMANDO BABANI
EPA/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

U finalu u kome je pravdu odlično delio naš najbolji arbitar Milorad Mažić sa svojim pomoćnicima, Real je savladao Liverpul sa 3:1, a sva četiri gola postignuta su u drugom poluvremenu.

Liverpul je hrabrije ušao u večerašnju utakmicu, Klopov tim je bio konkretniji, ofanzivniji, što je posebno došlo do izražaja u 14. minutu, kada su Madriđani bili sabijeni u svoj kazneni prostor, ali su uspeli da izblokiraju nekoliko pokušaja ekipe Liverpula u tim trenucima.

Dva minuta kasnije Ronaldo je uzvratio na drugoj strani, ali njegova lopta je prohujala iznad prečke Karijusovog gola.

Najbolju priliku tokom prvog poluvremena Liverpul je imao u 24. minutu. Opet je to bio žestok pritisak ''Redsa'', Firminov udarac je najpre izblokirao Ramos, lopta se odbila do Arnolda koji odlično šutira iskosa sa desne strane, ali Kejlor Navas odlično brani!

A onda, možda i ključni period meča.

Na isteku prvih pola sata igre, jedan naizgled bezazleni duel Ramosa i Salaha završio je veoma loše po Egipćanina. Naime, kapiten Reala je u tom duelu, slučajno ili namerno uhvatio za ruku najboljeg strelca Liverpula, zajedno su potom pali, ali Španac je tom prilikom povredio Salaha koji je zbog velikih bolova u ramenu morao odmah van terena.


Šest minuta posle njegove povrede, usledila je i povreda Danija Karvahala, desnog beka Reala, posle jednog duela sa Robertsonom. Njega je u timu Reala zamenio Naćo.

Mreže su počele da se tresu u 44. minutu, kada je posle centaršuta Iska sa desne strane, pa pokušaja Ronalda, na odbijenu loptu natrčao Benzema i savladao Karijusa, ali je pomoćni sudija Dalibor Đurđević aignalizirao ofsajd poziciju Ronalda.

Prava uzbuđenja usledila su u nastavku meča.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Isko je pogodio prečku pošto je prethodno Ramos osvojio loptu na srerdini terena, a već u 51. minutu Real je uspeo da povede.

Golman Liverpula Karijus kardinalno je pogrešio. Jednu loptu koju je je uhvatio posle napada Reala, želeo je odmah da prosledi saigračima, ali umesto toga pogodio je Benzemu u nogu i lopta se odbila u mrežu - 1:0.

Bio je to još jedan veliki šok za Liverpul, od koga su se puleni Jirgena Klopa oporavili samo četiri minuta kasnije, kada je posle kornera Mane doneo izjednačenje Liverpulu.

Ali, onda Zinedin Zidan u 61. minutu reaguje uvođenjem Gareta Bejla umesto Iska i to se pokazalo kao ključni potez!

Samo tri minuta kasnije, Marselo centrira sa leve strane, a Velšanin ''makazicama'' zahvata loptu i poput Ronalda u Torinu, majstorski pogađa mrežu za 2:1.

Mane je u 70. minutu pogodio stativu Navasovog gola i propustio priliku da donese Liverpulu novo izjednačenje, ali sve dileme su rešene u 83. minutu!

Opet je indisponirani Karijus poklonio gol Realu, Bejl je snažno šutirao sa preko 25 metara, golman Liverpula je imao loptu na ruci, ali ona mu se izmigoljila i završila u mreži - 3:1, Realovo slavlje je moglo da počne.

Real Madrid: Navas, Karvahal (od 37. Naćo), Ramos, Varan, Marselo, Kazemiro, Isko (od 61. Bejl), Modrić, Kros, Ronaldo, Benzema (od 89. Marko Asensio).

Liverpul: Karijus, Aleksander-Arnold, Lovren, Van Dajk, Robertson, Henderson, Milner (od 83. Džan), Vajndalum, Salah (od 30. Lalana), Mane, Firmino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

277 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Sergio Return_
Monday, 28.05.2018
13:06

Ne potrosis ni milijun na transfere a odbranis LS dva puta, e to je moc.

avatar
bagra
Sunday, 27.05.2018
15:02

Imao je real prilika, ali da se ne lazemo da golman nije uradio sta je uradio, otislo bi ovo u produzetke. Svaka cast realu, objasnili su neke stvari, ali golman je odlucio.

avatar
(anti)talentovan lik
Sunday, 27.05.2018
10:36

U poslednjih pola godine priznajem da sam bio prvi koji je branio Karijusa kad je trebalo, ali ja gori individualni golmanski mec u gorem momentu nisam gledao. Nije mi ni zao sto su izgubili, zao mi je sto je ostatak ekipe odlicno odradio posao i sto je ovo islo u produzetke sa krstenim golmanom. Makar ce ovo najvjerovatnije uvuci makar neki zdrav razum u Klopa da ova ekipa MORA da dobije novog defanzivnog veznog i golmana (ili Alisona ili Oblaka, neka bude i po 100 miliona meni je vise zaista muka da gledam ljude koji su promasili profesiju medju stativama)

avatar
BeRealisticDemandThe
Sunday, 27.05.2018
14:26

Sad mi se izvini i ti i onaj @_mladen_ sto ste mi pametovali na svaki moj komentar kada sam pisao da su on, lovren i moreno iste kiksare koje samo cekaju ovako nesto da to izadje iz njih i sve upropaste.Samo donaruma mali.Treba nam golman na duge staze,a dati za golmana 100miliona ne ide nam u prilog jer smo busni na dosta pozicija i trebaju nam pare za to.

avatar
BeRealisticDemandThe
Sunday, 27.05.2018
18:47

Ma zezam se svako ima pravo na svoje vidjenje/misljenje.Pa da ali treba nam golman(donaruma),plejmejker(fekir) defanzivni vezni(mada bih ja doveo kovacica posto je on kao keita dobar i napred i nazad a nekog maldjeg defanzivnog koji bi pristao na klupu i da ceka svoje mesto),i univerzalac napred da menja ovu trojku nije to malo para.

avatar
(anti)talentovan lik
Sunday, 27.05.2018
16:00

Evo izvinjavam se brate, mislio sam da je poslednjih pola godine konacno usao u neku prihvatljivu solidnu formu, ali posle onoga sinoc nikad vise ne bi trebao da stane na Liverpulov gol. Nije ni da nam toliko trebaju pare, 100 miliona za golmana 100 miliona, prilicno sam siguran da smo samo od ovog ucinka u LS zaradili preko 80 miliona. Plus smo poslednje 3 sezone kad se pogledaju i kupovine i prodaje oko 30 miliona u plusu sto je absurdno. Definitivno bi trebali uloziti makar 200-250 miliona na kompletan tim.

avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 27.05.2018
09:43

Stalno govorim da Lierpul ne moze da uzme trofej sa Hendersonom, Milerom, Lalalom, Dzanom itd. Odlaskom Kutininja izgubili su mnogo na kreaciji. Borbenost imaju, svaka cast, krila ko iz snova ali cim se desi neki peh kao Salahov recimo dolazi do kraha.
Kako dalje... evo prva stvar, Liverpul vec godina nema krstenog golmana, znaci popricati sa Perezom i Realom i oprostiti im za povredu Salaha I pitati ih da prodaju Navasa.
Broj 2, nadam se da ce Keita biti dobro pojacanje ali uzeti jos jednog vrhunskog veznjaka.
Broj 3 jos jedan stoper, ne pitaj koliko kosta
Broj 4, jedna zestoka konkurencija Firminju. Mnogo mi je on mekan, odigra dobro par utakmica pa ga nigde nema mesec dana. Znaci neku mladu zvezdu koja obecava, iz J. Amerike recimo kao Siti sa Zesusom sta su uboli..
Bilo je ocigledno da ce Real da dobije utakmici bez obzira na povredu Salaha. Mnogo znaci to iskustvo finala plus jaka klupa i trener koji je vec uzeo LS

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 27.05.2018
02:35

Hahahaha ovaj tim je prevaziso sve zakone fizike koliko srece imaju..Visa sila..

avatar
Rasel Krou
Sunday, 27.05.2018
13:25

Sreca prati hrabre! P.S. Koliko je srece imao Celzi kada je osvojio, protiv Napolija, Barse, Bayerna, svaku tekmu su se kroz iglene usi provukli.

avatar
MSSZRMK
Sunday, 27.05.2018
14:03

Real obara svoje rekorde,nije lako to.Sreća ne postoji,sve se dešava sa razlogom.

avatar
_mladen_
Sunday, 27.05.2018
13:59

Haha vrhunac tvoje sezone je taj sto je Liverpul izgubio finale LS. Pogledaj prvo sebe, onda pricaj nesto o Liverpulu.

avatar
BlueMoon
Sunday, 27.05.2018
02:16

Ne znam koja ce ekipa htjeti Kariusa na ljeto,posto sigurno znam da Liverpul nece.Svaka cast Bejlu,mozda i najbolji gol u historiji lš.Ne ide mu najbolje u Realu ali opet je to igrac svjetske klase.

avatar
_mladen_
Sunday, 27.05.2018
16:42

Sto je jos gore, sad ce zavisiti sve od budzeta koji imaju. Liverpul ima trio dobar, ali nema solidne izmene ni za jednog igraca u napadu. Sredina mora da se nadogradi, plus odbrana. Cene rastu, ako mogu kupiti Alisona bilo bi lepo, ali svi navijaci Liverpula mogu samo da se nadaju.

avatar
Delgado
Sunday, 27.05.2018
02:08

Nadam se da će salah biti na svetskom prvenstvu.Imacemo finu ekipu ako dodje fekir Keita je siguran i još koji igrač.Svima ćemo moći da pomerimo račune i bilo vi vreme da osvojimo neki trofej.Najjaci mi Aca:Navijače Liverpula boli glava jer imaju karies

avatar
madridistatill_i_die
Sunday, 27.05.2018
02:03
avatar
scofield
Sunday, 27.05.2018
01:57

Ovo je postalo rutina. 3 godine za redom, 4 put u 5 godina - APSOLUTNA DOMINACIJA. Hala Madrid, laku noc! Sad cekamo Mundijal

avatar
Đorđe Dangubić
Sunday, 27.05.2018
01:40

Zidan 3 godine trener i već ima više titula prvaka evrope od Murinja ,Gvardiole , Fergusona. Jednostavno legenda i kao igrač i kao trener.Ronaldo 5 liga šampiona još jedan dokaz ko je najbolji igrač današnjice.13 titula jednostavno bez konkurencije.Zaista su kraljevski klub.

avatar
Edin Salja
Sunday, 27.05.2018
01:18

Liverpul mora uloziti i u druge linije osim napada, manjak kvalitete u drugim linijama kostao ih je naslova, isto tako tu su pehovi i greske golmana. Ne toliko losa igra Liverpula, ali skupo je dosla na naplatu. Real je bio bolji, ipak imaju jaci i iskusniji tim i dosta klasa u timu.

avatar
Wolverine
Sunday, 27.05.2018
01:09

Nisam ništa pisao danima jer se ne želim svađati, ali ko je racionalan vjerovao da Liverpul može protiv Reala? Liverpul ne bi prošao ni PSG, kamoli Juve i Bajern. Klop je simpatičan, ali bez dobre odbrane se ne može osvojiti ništa.

avatar
MSSZRMK
Sunday, 27.05.2018
00:36

Neka UEFA izmisli novo takmicenje.Slavite Madridisti!

avatar
Breaking Bad
Sunday, 27.05.2018
13:05

Haha jesi vidio Bejla i Benzeme? :D Oni su obično prvi na listi nepoželjnih u klubu, a odlučiše finale LŠ, šta ti je život :)

avatar
MSSZRMK
Sunday, 27.05.2018
13:40

Baš to.Navas odbranio jedan dobar šut.Nebitno od finala mislim da trebaju otići i doći novi napadači.

avatar
Armani
Sunday, 27.05.2018
00:07

Kako ih je barsa pocastila ispadanjem od rome i uzimanjem liverpulu kutinja..

avatar
MSSZRMK
Sunday, 27.05.2018
14:04

Barsa redovno časti sa ispadanjem u zadnjim godinama.

avatar
Armani
Sunday, 27.05.2018
16:04

Ne mogu to da ti osporim

avatar
Saturday, 26.05.2018
23:54

Razlika u kvalitetu. Nekom sa klupe ulazi Bejl, a nekom Lalana. Sad im je falio onaj Kutinjo, vise nego ikad. Liverpul nek juri jos ofanzivnih i

avatar
Shang Tsung
Saturday, 26.05.2018
23:51

Realova titual u senci povrede Salaha-pa nije valjda Salah veci od Reala????

avatar
jv
Saturday, 26.05.2018
23:42

Razlika u klasi. Klop je napravio cudo, Liverpul je dosao do finala. Losa odbrana, jos gori golman, a Real ima me prvih 11, vec i klupu svetske klase.

avatar
Breaking Bad
Saturday, 26.05.2018
23:34

Prelijep je osjećaj biti navijač Reala, već sedmi put slavim trofej LŠ, utakmica odigrana vrhunski, Real je čekao svoje šanse/greške Liverpula i to je to. Opet King pogodi ishod finala :D

avatar
NikkiCFC
Sunday, 27.05.2018
01:41

Ja sam rekao 4:1 i da nije usao onaj u teren mozda bi i bilo. A nema sta da slavis nije Real svojom zaslugom uzeo nego Karijus, Salah, Ulirh, Cekir, Oliver...

avatar
Rasel Krou
Sunday, 27.05.2018
13:26

Zaboravio si CIA-u, Vatikan, NATO i papu

avatar
Breaking Bad
Sunday, 27.05.2018
13:01

Pa dobro, bio si blizu. Ova zadnja rečenica ti ne treba...

avatar
BeRealisticDemandThe
Saturday, 26.05.2018
23:25

Do 30minuta i izlaska salaha smo bili bolji i to dosta,nakon toga po ko zna koji put se pokazalo da ne znamo da igramo bez njega odnosno mislim da je vise problem sto nemamo igraca takvih karakteristika krilo sa brzinom i prodornoscu.Kasnije odlicna odbrana ali i da smo imali pravo krilo kao zamenu za salaha dzabe sve to kad u vezi nemamo jednog krstenog kreativca.Po meni o5 greska klopa uvodjenje lalane koji nije ni blizu bilo kakve forme ni blizu dovoljno utakmica u nogama niti moguce da pokrije krilo jer brzine tu nema.Trebao je wajnalduma da gurne gore a dzan da pojaca sredinu ali sad sta je trebalo kao i da bi to nesto promenilo u mozgu karijusa ..njega ne zelim NI da komentarisem.Lovren je zaista odigrao utakmicu sezone za njega,odlican je bio ali u njemu lezi ono sto lezi i u karijusu i u morenu i samo ceka ovakve sanse da se iskaze i da pokiksaju sve zivo sto mogu tako da sledece sezone ako mislimo ista ta trojica uz minjolea,lalanu,ingsa i kasnijje hendersona podhitno moraju napustiti klub.Nadam se da ce ovo opametiti klopa oko golmana kao i one silne koji su ovde pisali kako je postao odlican i kako je sve bolji i bolji i kako nam ne treba shvatiti da neki ljudi jednostavno su ograniceni.Sve u svemu,steta mada nisu lose igrali,bar smo defanzivno delovali dobro posto smo se uglavnom branili,naravno bez karijusa mislim.Da salah nije izasao bilo bi drugacije,bar mislim al ko zna.Mada jbs.tim ako ce da ti zavisi od jednog igraca a nama bukvalno zavisi.Na kraju cestitke realu,bili su bolji i imali su vise srece naravno ali sve u svemu razlika u klasi tj.kvalitetu je ocigledna lepo rece komentator usao je lalana i usao je bejl videli ste doprinos.

avatar
sasa lesa
Saturday, 26.05.2018
23:49

Kratka klupa, nema Čemberlejna, nema Salah, Milner zalutao, nema golmana, šta da očekuješ protiv Reala. Čim je izašao Salah znao sam da više nemamo šanse.. :/

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 27.05.2018
15:09

hahahahahahahahahahahaha..... bas bi cemberlejn i Milner bili prevaga protiv mocnog Reala. zato i jeste ocajni sto vam igraju takvi kao Milner i Ox .

avatar
Gorčilo
Saturday, 26.05.2018
23:53

Slažem se za sve. Ima dosta anomalija u Liverpulu ali isto tako treba naglasiti da nismo daleko od nivoa najvećih. Potrebna su nam još samo 2-3 top pojačanja

avatar
sasa lesa
Saturday, 26.05.2018
23:24

Ramos odradio posao nad Salah, prljavo kao i obično. Kiksarijus dokazao ono što svi znaju, samo još da Klop shvati da nam treba Golman. Čestitke Realu, iskusno i staloženo..

avatar
conecorleoneRM
Saturday, 26.05.2018
23:23

U pocetku Real prepustio inicijativu Liverpulu i cuvao se kontri,njihovi napadi su bili jalovi i bezidejni a nakon izlaska Salaha definitivno su im sve sanse pale u vodu. Ne toliko atraktivna utakmica sem gola Bejla koji je mozda i najbolji u istoriji lige sampiona, pocetnicke greske Karijusa koji ce nakon ovoga da leti iz kluba. Sve u svemu kao sto sam najavio Bejl je resio finale i ne treba ga prodavati,zasluzeno smo na krovu evrope i jako sam ponosan i srecan sto sam navijac Reala.

avatar
Armani
Saturday, 26.05.2018
23:57

Nije real nista prepustio nego je liverpul jurnuo i imao salaha,niste mogli centar da predjete...kad ste vi u pitanju nebi me cudilo da je dogovoreno da se salaha onesposobi.!

avatar
_mladen_
Sunday, 27.05.2018
01:12

Real nije prepustio nista, nisu mogli da predju pola dok se Salah nije povredio. Liverpul je limitirana ekipa i desilo im se ono najgore. CIm je izasao Salah, bilo je gotovo. Ulazi Lalana koji nije dva puta sutnuo loptu. Limitirana klupa, kao i neki igraci, to je resilo utakmicu.

avatar
conecorleoneRM
Sunday, 27.05.2018
00:10

Gledam te sa krova Evrope pa si mi malo sitan,cujemo se u cetvrtfinalu sledece godine da se malo salimo :D

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 26.05.2018
23:22

Realovci premocni, nadam se da se Salah nije ozbiljno povredio, Bejl sigurno ostaje, bar nece da smaraju mediji sa vestima da odlazi, steta samo sto ce sada Liverpulu svaki klub zacepiti cenu za golmana jer znaju da im je prioritet.

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 26.05.2018
23:22

p.s. Madridjani ne valjaju Bejl,Benz i Navas? :D

avatar
Breaking Bad
Saturday, 26.05.2018
23:36

Da mi je neko pričao da će Bejl i Benz odlučiti finale LŠ, rekao bih mu da je lud :D

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 27.05.2018
00:12

Hahahah Bejl finale,a Benz je bio kljucan i u polufinalu. Momci za velika dela xD

avatar
Saturday, 26.05.2018
23:39

Procitaj komentar moj gde su Bejla svrstali u kategoriju promasaja a glavna meta teksta Dembele :)

avatar
Capitano
Saturday, 26.05.2018
23:19

Cestitke Realu zasluzeno su dobili. Mazic odlican, po meni samo jedan propust. Morao je da svira faul nad Salahom pri kome se povredio, jer je imao odlican pogled, i bas me je sokiralo da nije svirao faul u toj situaciji. Ali koliko su spanci ljigavi i prljavi, neverovatno! Ramos celu utakmicu simulira, i Karvahal u jednoj situaciji pre povrede. Isao je Ramos sa ociglednom namerom da faulira Salaha, ali bas da je hteo da ga povredi ne mogu da tvrdim. A Liverpul da golaman prebaci u petlice jer ne zna neke osnove...de bokusjes loptu otvorenim sakama.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 27.05.2018
10:29

Nije hteo da je boksuje vec da je hvata

avatar
theDarkKnightRises
Saturday, 26.05.2018
23:18

Klop 3 sezone u liverpulu 8/4/4 mesto 0 trofeja potroseno 250miliona funti I svI pricaju da je najbolji trener u premier ligu. 😂😂😂😂😂

avatar
_mladen_
Saturday, 26.05.2018
23:48

Zaboravio si da napomenes da je uzeo ekipu za 6-7 mesto, da je izgubio najboljeg igraca. Da je potrosio samo 20 miliona kad se pogleda prodato/kupljeno. Plus najvaznije, ko je od vas ocekivao da Liverpul bude u finalu, e to ce ti sve reci. Sto je ostalima najveca radost ove sezone, to sto je Liverpul izgubio finale LS.

avatar
_mladen_
Sunday, 27.05.2018
13:58

Prvo neka tvoji zalutaju u finale, pa onda nesto pricaj. Svima vama je vrhunac sezone sto ste videli da je Liverpul izgubio finale LS, do kojeg niko od vas ne moze ni da dodje.

avatar
theDarkKnightRises
Sunday, 27.05.2018
08:27

Naravno samo se vi tesite kao I svake godine, niste uzeli trofej 12 godina, zalutali u finalu dobro I.prosli sto Real nije dao gas.

avatar
Rasel Krou
Sunday, 27.05.2018
00:37

Liverpul je luzerpul, sa ili bez Flopa, ista je to kesa od ekipe. Jedina razlika je sto ste se vi navijaci uzivili u Flopa kao nekog mesiju a ni sa njim nijedan trofej necete osvojiti

avatar
neme
Saturday, 26.05.2018
23:17

Serhio uradio mma polugu i zavrsio posao zizu pokazao da je zlatni decko bejl da je klasa benzema cela sezona stala u dva najbitnija gola ma najjaci tim u istoriji ls od navasa do florentina peresa liverpul u okviru svojih ne mogucnosti raxapece tog karijusa ali da nije on neko drugi bi kiksno ovo je samo splet okolnosti i zreba realnost je nesto drugo

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 27.05.2018
15:17

kakva je to MmA poluga i koje ostale postoje?

avatar
LUZERPOOL
Tuesday, 29.05.2018
02:59

nemojjjj. uplasio sam se virtualni gangsteru, popstedi me

avatar
neme
Monday, 28.05.2018
13:57

Mogu da ti demonstriram jednu kao ramosovu brazilski dziudzicu instant.:

avatar
Genius 123
Saturday, 26.05.2018
23:15

Objavite taj komentar. Sramota za naslov!!!

avatar
RaZZoR
Saturday, 26.05.2018
23:12

Bravo momci bravo Liverpul ...
Real je bio favorit i na kraju eto i pobjedio. Bravo za taktiku Zidana koji je od prve minute znao kako naskodit Liverpulu, niko al niko me ne moze ubjedit da Zidan nije dao Ramosu do znanja da mora Salaha nekako bez puno paznje saplest, onaj start je crveni karton, drzao je Slaha za ruku cijelo vrijeme a onda i pao preko njeg,prije toga 2 puta Ramos je ostro isao na Salaha, uz to Salah izlazi iz igre Ramos namiguje saigracu a Zidan se smije, zaista podmukao plan.
Ocekujem da sad iskezimo 50 mil za Alisona ...toliko YNWA

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 27.05.2018
10:32

Tesko ce neko kupiti Alisona makar ove sezone...i ako ga neko kupi to ce biti svetski rekord sto se tice golmana...on je na vrhu liste Reala ali je rekao da ostaje u Romi

avatar
Di Magia
Saturday, 26.05.2018
23:11

Real rutinski odradio posao... Mazic perfektno odsudio finale... Steta za Salaha i Karvahala, samo da ne propuste Sp...

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 27.05.2018
02:25

Rutinski je posao odradio Karius i Ramos.

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 27.05.2018
15:18

rutinski Celzi nece opet igrati ls.

avatar
Misosesic
Saturday, 26.05.2018
23:08

Ovo je najbolji evropski tim svih vremena.

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 26.05.2018
23:36
avatar
MSSZRMK
Sunday, 27.05.2018
00:41

3/3,4/5 je dobar argument.

avatar
nik22
Saturday, 26.05.2018
23:04

Realno Real je najaca ekipa, al jedino Bajern i Juventus su mogli izbaciti njih al ,liverpul je velika ekipa al pozadi i golman tanak odbrana je supljikava da su malo tvrdji pozadi svasta bi bilo...

avatar
John Cena
Saturday, 26.05.2018
23:03

Jedno je sigurno, Španci dominiraju Evropom. U poslednjih 5 godina 14 od 15 evropskih trofeja

avatar
Rise up
Saturday, 26.05.2018
23:00

Najgluplji golman ikad.

avatar
Perez u Barsu
Saturday, 26.05.2018
22:59

Karius 😂😂😂😂

avatar
Fan Celsija
Saturday, 26.05.2018
22:58

Vecu gnjidu od Ramosa vidio nisam, uhvatio je namjerno Salahovu ruku u polugu da ga onesposobi.

avatar
MalaSkoljkica
Saturday, 26.05.2018
22:58

Ramosu je zadatak bio da povredi Salaha, tako je igrao prvo poluvreme . Real smesan, potovo Ronaldo koji ima obraza da sebe naziva najboljim svih vremena . Ramos, Ronaldo, Real sramota za fudbal.

avatar
Axwell ciganin
Saturday, 26.05.2018
22:58

I jos jedna stvar, Mazinjo i ostatak sudijskog tima, maestralno, perfektno, svaka pohvala!

avatar
Gabrijel Mustafic
Saturday, 26.05.2018
22:58

Karijes Jedan od najboljih igraca real madrida veceras..

avatar
Robin_Hud
Saturday, 26.05.2018
22:58

Do finala sudije malo potkupi,u finale malo golmana i titula je zagarantovana... hahahahahaha
Sala mala. Sve cestitke Realu na 3.uzastopnoj tituli. Najjaci komentator na RTS-u... :D

avatar
stfmcfc
Saturday, 26.05.2018
22:57

Bale ni kriv ni duzan im presudi hahaha

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 27.05.2018
02:27

koje godine je City igrao Finale LS?

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 27.05.2018
02:28

izvini ...mislio sam polufinale ?

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 26.05.2018
22:57

Svaka cast Liverpulu,sa ovakvim rosterom doci do finala LS je ogroman uspeh.Ovo sto je Karius uradio veceras je strasno i za seoski fudbal.Lovren,Van Dajk i Robertson odlicni.Vezni red je ono sto ume i radio,trcali su,trudili se,ali tu je ocigledan nedostatak kreacije.Firmino i Mane jako dobri,ogromna steta sto se Salah povredio,to je totalno otupelo Liverpulov napad (Mislim da je bilo bolje da je usao Moreno,on bar koliko toliko moze da probije po boku,Lalana je bio potpuno beskoristan,videlo se da nije igrao fudbal cele godine).U Realu najbolji Modric,kao i uvek.Covek je uhapsio sredinu terena,oduzeo gomilu lopti,diktirao tempo,iznosio loptu (Mozda nije najbolji veznjak kojeg sam gledao,ali definitivno je najkompletniji,neverovatno na kom nivou igra u oba smera).Bejl od kada je usao fenomenalan,Benzema takodje jako dobar,pogotovo na lopti.Ostali su odradili svoj posao manje ili vise dobro.Cestitke navijacima Reala.

avatar
Breaking Bad
Saturday, 26.05.2018
23:39

Hvala brate :D

avatar
_mladen_
Sunday, 27.05.2018
16:40

Zato ne zelim da kritikujem bilo koga, niko ovde na ovom sajtu nije ocekivao Liverpul u finalu, dali su sve od sebe i sta je tu je. :)

avatar
Скаузерлија
Saturday, 26.05.2018
22:55
avatar
Loord Bobinjoo!
Saturday, 26.05.2018
22:55

Hehehehe zna se ko je najbolji ikada 😁

avatar
GoxyArsenal86
Saturday, 26.05.2018
22:54

Mislim da bi, po fudbalskim pravilima, prvi gol Reala trebalo da bude ponisten. Benzema je u sesnaestercu i to je ometanje golmana. Mozda i gresim, ali skoro sam siguran da je tako.

avatar
Di Magia
Saturday, 26.05.2018
23:37

Nisi...ima pravo da bude u sesnaestercu i nije ometao golmana...

avatar
Adi237
Sunday, 27.05.2018
00:24

Gresis igrac ne smije dirati loptu u golmanovim rukama a cim je izbaci iz ruku ima pravo..karijus je dodao benzemi loptu ovaj je bio udaljen od njega bukvalno mu je dodao loptu.

avatar
Wizard08
Saturday, 26.05.2018
22:54

Karijus najbolji igrac reala

avatar
jack wilshere
Saturday, 26.05.2018
22:53

I daa.. dzaba sto je u Liverpulovoj prirodi da pobijede u velikoj utakmici, kad.nije u Klopovoj prirodi. Covjek svako finale izgubi, a i svi timovi mu tako izgledaju u finalima da se vidi da su se prepali. Da igra finale Liga Kupa sa Sruzberijem, izgubio bi

avatar
LuckyStrike
Saturday, 26.05.2018
22:53

Hahaha :-D bejl kupio sebi jos godinu dana klupe

avatar
Carina_11303
Saturday, 26.05.2018
22:52

6 poraz u 5 finala. Odrzava svoju reputaciju i da je doveden u pravi klub Luzerpul. Jedan je Klop. Jurgene Klope vi vant ju tu stej.

avatar
_mladen_
Saturday, 26.05.2018
23:51

Poenta sto on uvek dodje do finala sa ekipom od koje niko ni ne ocekuje da dodje do tih finala. :) Nemoj da brines, svaki Liverpulov navijac zeli da Klop ostane, jer ovo finale LS, svi ti ostali veliki treneri sa duplo boljim timom ne mogu ni da sanjaju.

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 27.05.2018
15:23

vi trofeje mozete samo i da sanjate.

avatar
äxwell
Sunday, 27.05.2018
13:08

Misevi uzivajte u LE sledece sezone! ;)

avatar
Carina_11303
Sunday, 27.05.2018
11:26

Ako je u karijeri vodio klubove 5 godina, onda da, moze se reci da uvek stigne do finala. Prvo, gubio je i finala kupova, pa i mucene lige evrope, a cak dva puta finale LS. A da ne pricamo kako su ove sezone protiv Liverpula pokradeni i Siti i Roma.

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 27.05.2018
02:29

to ti je kako zedan uvek dolazi do vode a ne moze piti od te vode :D

avatar
Rasel Krou
Sunday, 27.05.2018
00:39

Flop je kesa od trenera

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 26.05.2018
22:52

I onda kada ja kazem da je bolje dovesti Bejla nego Fekira na jednom postu dobijem brdo minusa i opravdanja kako je on stalno povredjen, bla bla bla. Bejl je SVETSKA KLASA to vidi svako ko ima mozga i njegove povrede su sve rjedje tako ako ode iz Reala ko ga dovede ubo je DZEKPOT GODINE!!! Sto se tice citave LS, najbolja ekipa je uzela titulu. Hteli mi to priznati ili ne. Cestitam Realovcima a Liverpulu vise srece drugi put!

avatar
Armani
Sunday, 27.05.2018
00:05

Pazi gubiti do 93 minute kuci od juventusa 3-0 i reci najbolja ekipa.. psz ih razvalio prvo poluvrijeme u madridu pa sudija izvukao,juventus ih zgazio usred madrida,bayern ih razvalio i u madridu i u minhenu i opet sudije odradile,veceras ramos i karijus...taj isti real unazad evo uzet cu 3 godine kako ih vodi zidan redovno gubi od barse,izuzev prosle kada su uzeli titulu barsa sve osvaja u spaniji svake godine imaju bolju gol razliku,ali ko nam je kriv sto ispadamo od rome.

avatar
Armani
Sunday, 27.05.2018
13:24

Da nije sudija tesko bi vidjeli i jednu titulu,tako je lako osvajati zasto bayern,juventus i psz nije poguran protiv njih....?

avatar
Sportakus
Sunday, 27.05.2018
03:39

Placi momak manje ces pisar

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 27.05.2018
00:22

Jedini klub u Evropi koji se moze suprostaviti Realu je Juventus! Svi ostali su liga nize od doticnih. To sto pricas gubio Real, razvalio, bla bla. Sto ne kazes nista za utakmicu u Torinu? Real ih ubio. Protiv Pariza, Pariz nije imao sanse razmontiro ih Real. Protiv Bajerna se igralo na 50:50. Ekipa koja izbaci prvaka Francuske, Italije i Nemacke reci da nije zasluzeno uzela titulu je nebuloza. Celsijevac sam ali Real zadnje tri sezone drzi lekcije svima!

avatar
Roj Kin 16
Saturday, 26.05.2018
22:51

Karijus katastrofalan, Bejl odličan, spektakularan gol, Real dobio na iskustvo i individualni kvalitet. Nije mi loša prognoza bila( prognozirao sam 3:2).. Šteta za Salaha, nadam se da će se oporaviti do SP..

avatar
MSSZRMK
Sunday, 27.05.2018
00:44

Karvahal takodje povreda,drugi put u finalu...

avatar
Roj Kin 16
Sunday, 27.05.2018
14:34

Baš šteta i za njega, kakav je dečko maler.. Nadam se da će i on biti spreman za SP...

avatar
Comy
Saturday, 26.05.2018
22:50

Ronaldo ako dobije zlatnu loptu to ce biti krada vjeka.Da je izgubio a zabio gol bio bi sretniji nego ovako.Uzas.Modric,Marcelo I Bale za desetku.Cestitke realu I njihovim navijacima

avatar
L F C
Saturday, 26.05.2018
22:50

Pre svega bih zeleo da cestitam navijacima I timu real madrida. A sta reci za nas, prvo povreda salaha, a panda karius(zaista nemam reci, neka mu je na casti). Ali ipak ne mogu da se ljutim, liverpul je moj zivot I tako ce uvek biti. Hvala vam momci za divnu sezonu, moglo je biti bolje ali I ovo je uspeh.

avatar
ProudKnight
Sunday, 27.05.2018
00:03

Bravo majstore! Ovako komentarišu pravi navijači! Veliko poštovanje za tebe prijatelju.

avatar
Savoa
Saturday, 26.05.2018
22:50

Ljudi sta reci. Cestitke Realu ali svima neka je jasno da je Ramos osvojio ovo da je Salah ostao na terenu ne bi Liverpul nikad izgubio. Karijus dekocentrisan, strasno, uzasno. Toliko malera za nas. Tuga. Idemo momci, YNWA!

avatar
Wolverine
Sunday, 27.05.2018
13:34

Nije mi jasno da postoje ljudi koji vjeruju da je Salah ostao u igri, da bi LIverpul pobijedio. Ispada da je Salah jači od kompletne ekipe Reala. :D Nije Liverpul imao mnogo šanse, zalutali su u ovo finale, kao i Real one sezone kad su imali najlakši mogući žrijeb (Apoel, Volfsburg, Siti). Tad su se provukli nekako.

avatar
_Goran_
Saturday, 26.05.2018
22:49

Cestitke na pobedi, spram igre posle 30og minuta veoma zasluzena. Cestitke i Ramosu na ucinjenom, 50% posla je sam obavio jednim potezom...

avatar
Mino Raiola
Sunday, 27.05.2018
16:12

Jeste Ramos završio pola posla, ali to nije za čestitanje. To je kao kad bi čestitao kriminalcu jer je likvidirao svedoka.

avatar
_Goran_
Sunday, 27.05.2018
16:51

Ironicne cestitke Ramosu, logicno....

avatar
Gorčilo
Saturday, 26.05.2018
22:49

Koliko malera nas bije od početka sezone i u finalu dođe povreda Salaha i onda 2 poklona Karijusa. Neverovatno! Ne želim više da ga vidim ni na klupi. Oduvek govorim da je krš golman. Minjole je Bufon za njega. Minjole je imao kikseva ali ovakvih nikad nije.

avatar
Ogist Kont
Saturday, 26.05.2018
22:48

Jadan bio onaj tim koji ja podržim. Šalu na stranu, istinski sam želeo da Liverpul osvoji Ligu šampiona. Nije to samo zbog toga što je već postalo dosadno gledati Real, Barsu i Bajern kako se smenjuju na tronu, već i zato što su mi Klop i ekipa istinski dragi. Iako navijam za Arsenal, Liverpul je uvek bio tim koji podržavam svim srcem, jer zaista imaju nešto posebno- borbeni duh, harizmu i potpuno odsustvo nadmenosti i pored ozbiljnog kvaliteta. Žao mi je što je Salah tako rano izašao, jer je dečko tokom cele sezone igrao vrhunski i zaslužio je da to kruniše golom u finalu, a očigledan je bio i pad u kvalitetu igre Liverpula po njegovom izlasku. Ipak, ne mogu da ne pohvalim Bejlove majstorije. To je razlog što mi ovaj poraz ne pada tako teško i što treću uzastopnu Realovu titulu ne smatram nezasluženom. Nadam se samo da ovaj poraz neće slomiti borbeni moral kod Salaha, Klopa i ekipe, jer mogu jako puno da postignu sa kvalitetom koji imaju. Sve pohvale za oba tima.

avatar
äxwell
Saturday, 26.05.2018
22:47

Iskreno ocekivao sam ovakav ishod al sam se nadao da barem nece biti glupo primljenih golova! Preokret u igri se desio nakon povrede Salaha, bez njega realno nismo imali sanse. Nije mi jasno sta je Karius radio danas..Ostatak tima je bio odlican al je dovoljna jedna trula jabuka protiv ovih vanzemaljaca da rijesi sve..Kakva golcina Bejla!!! Po meni najljepsi gol ikada u LS! Na kraju falilo je malo srece i koncetracije al sta da se radi..Bilo je sudjeno! Cestitke Realu na zasluzenoj tituli!

avatar
Sunday, 27.05.2018
00:39

Sve sam predvideo,kad si vizionar....

avatar
iva2
Sunday, 27.05.2018
07:21

Kako ti kazes prosle nedelje CELSKI 1 trofej, Liverpul 00

avatar
krsta94
Saturday, 26.05.2018
22:47

Ako ce mo realno Real nista nije bio bolji od nas...lupajte minuse,ali dobio je Real zahvaljujuci Karijusu i cistog da ne kazem sad sta Belja.Karijusu gajbu piva da kupe i neke vece rukavice.

avatar
MSSZRMK
Sunday, 27.05.2018
00:46

Florentino platio Kariusa nema sta.

avatar
Rasel Krou
Saturday, 26.05.2018
22:46

Pozdrav za Brata Sergia, Go Harda, Madridista till i die i ostalu bracu sa portala, slavite braco, imamo ogroman razlog za slavlje, vas kao i prethodnih godina!!!

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 27.05.2018
02:33

Razlog Sudije?

avatar
Rasel Krou
Sunday, 27.05.2018
14:11

Razlog tj razlozi su individualni kvalitet, uigranost, pobjednicki mentalitet, glad za trofejima, kontinuitet, fudbalska velicina na klupi, jednostavnije receno sve ono sto su odlike najveceg kluba svih vremena i ono sto mali plasticni Celzi nema niti ce ikada imati. Uzivaj u FA kupu.

avatar
äxwell
Sunday, 27.05.2018
13:12

Znaci odustajes od MU i postajes navijac Reala?? hahahahahhaha Tipicno za male dzavolcice..

avatar
zeks
Saturday, 26.05.2018
22:46

Ja ne znam kako ce Karijus uopste spavati narednih dana,napraviti DVE katastrofalne greske u finalu LS je nedopustivo za bilo kog profesionalnog fudbalera.Nije bio Real toliko bolji,imali su i srecu da se Salah povredi ali neka srecna zvezda ih cuva u LS.

avatar
Saturday, 26.05.2018
22:46

Realno hocemo var i tehnologiju nsiu niti jefni ni drugi zasluzili finale ,karijus kriv za sve golove

avatar
Abdel Sadek
Saturday, 26.05.2018
22:45
avatar
_mladen_
Saturday, 26.05.2018
22:45

Cim je izasao Salah sve je bilo gotovo, jer Liverpul nema zamenu. Karius je odigrao najgoru utakmicu u svom zivotu. Nema potrebe da se vise ponavljamo, svi znaju gde Liverpul treba da se ojaca. Sve sto je moglo naopako da krene, krenulo je. Bejl je prava zver i verovatno najbolji igrac Reala kada je spreman. Cestitke Realu...

avatar
Kralj Stiven
Saturday, 26.05.2018
22:45

Svaka cast Bejlu na najlepsem golu u finalima LS.Ponosan na momke uprkos mnogim problemima su uspeli da dodju dovde i da se nadigravaju srcem usled nedostatka kvaliteta u odnosu na rivala,nadam se da ih ovo nece ubiti u pojam.O Karijusu ne znam sta da kazem svakako necu reci da je njemu najteze jer to aposlutno nije tacno covek je ovde 2 godine,a neki od nas navijaju ceo zivot za Liverpul.Nadam se da ce Salah koji je prirastao za srce predstavljati Egipat na SPu kao i Karvahal.Sve cestitke na uzastopnoj trecoj tituli navijacima i igracima Reala osim Ramosu koji se naravno nece potresti zbog toga :) YNWA

avatar
Đorđe Dangubić
Saturday, 26.05.2018
22:45

Čestitke Realu. Dokazali su da je ovo najbolji tim u zadnjih 20 godina.Inače Simke je 2015 govori kako će MSN i Barsa uzeti 3 lige šampiona za redom.E moj Simke iduću put pazi šta želiš da se nebi dogodilo suprotno.

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 26.05.2018
22:44

Ja jesam napisao da su Relovi defanzivci iskusni i da ce iskljuciti Salaha i Manea iz igre sa par grubih startova. Nisam mislio bukvalno, vise sam mimslio da ce ih cukati gde stignu dok ovi ne pocnu sa strahom da ulaze u duele ali sta je tu je - rekao sam ispravno. Bezveze za Salaha ali jasno je bilo da je Ramos ciljao da ga obori nista drugo.

avatar
Breaking Bad
Sunday, 27.05.2018
10:32

I šta ćemo druže sa ovom sezonom? :D Ko je bio u pravu, Real je doživio fijasko u domaćim takmičenjima, ali je osvojio LŠ, sezona je ipak uspješna. Ekipa se svakako mora pojačati, to si u pravu.

avatar
Breaking Bad
Sunday, 27.05.2018
14:22

Biće zanimljiv prelazni rok, Real je bio slabiji nego u sezoni 16/17, to je bilo očigledno, izvukli su se dizanjem forme Bejla i Benzeme, na ljeto bi trebao doći Odriozola, vrhunski desni bek, Karvahal je najbolji, ali je sklon povredama, imao je i srčanih problema, a i nema ništa bolje od zdrave konkurencije. Onda bi trebao doći i jedan štoper, poput Sančeza iz Totenhema, vezni red je pun, a napad je najkritičniji, treba vrhunski špic poput Ikardija, Vernera. Benzema jeste digao formu, ali u zadnjih mjesec dana, Real je izgubio titulu u prvom dijelu sezone zahvaljujući neefikasnosti napada, onda bi trebalo doći krilo, Ronaldo je u godinama, Bejl se povređuje, ali valjda će ga sad malo zaobići, bio bi red. Dobar dio navijača govori i da je neophodan golman, i ja sam bio među njima, imao je Navas kikseva, ali uvijek podigne formu kad se lomi, ali opet sa Perezom nikad nisi siguran.

avatar
Agent Provocateur
Sunday, 27.05.2018
13:13

Posteno preko najjacih timova do titule nema sta da se kaze. Ipak, promene igrackog kadra su lose kao sto sam i govorio jer sa starom gardom barsa se ne bi ovako razmahala. James, Morata, Pepe bi doneli konkurentnost za domace trofeje, Asensio stagnirao, Isko slabiji nego lane a Borhe, Sebaljosi I Hernandezi su sve Cisti promasaj

avatar
Saturday, 26.05.2018
22:44

Sudije krive! :)

avatar
Rasel Krou
Sunday, 27.05.2018
14:13

Sudije i CIA, Vatikan, masoni, globalno otopljavanje, vlaznost vazduha, efekat staklene baste i kriza na Korejskom poluostrvu. Sve se to urotilo da Real osvoji.

avatar
Saturday, 26.05.2018
22:44

OPSTI UTISAK:Kao sto sam rekao i tvrdio Liverpul je ekipa koja iskljucivo srecnim spletom okolnosti od grupne faze do same nokaut faze dosao do finala,prosto se videlo da kvalitet nemaju za finale LS,bez obzira na nameran,prljav potez Ramosa i povrede Salaha,Bejl je od veceras usao u vecnu Legendu moze bukvalno u Penziju,a Jirgen KLOP oficijalno najveci luzer medju trenerima Liga Kup,Liga Evrope i sad Liga Sampiona sve izgubljeno.....P.S. Mazic svaka mu cast sve je odradio maestralno,kontrolisao tok utakmice 90.min!!!!!!Ceestitka navijacima Real Madrida.

avatar
Stari
Sunday, 27.05.2018
00:47

Opšti utisak je da si jedva dočekao da prosipaš gluposti!!!

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 27.05.2018
15:34

decko je sada izneo cinjenice.

avatar
theDarkKnightRises
Saturday, 26.05.2018
22:44

Bravoo Real bravo galaktikosi !!!!

avatar
Mino Raiola
Saturday, 26.05.2018
22:44

Više od ovog nije moglo. Ostaneš bez najboljeg igrača i golman postigne 2 gola sebi.

avatar
Rasel Krou
Sunday, 27.05.2018
00:41

Prvih 15 godina bez trofeja je najteze, onda se naviknes

avatar
Mino Raiola
Sunday, 27.05.2018
16:16

Priznajem da je navijač reala samo one koji su navijali za Real kad su igrali Mičel, Sančes, Jero i Butragenjo i kad ih je Milan pobeđivao 5:0 u Kupu evropskih šampiona. E ko je tada navijao za Real i ostao navijač, to je pravi. A ne balavurdija koja masturbira i ananiše na Ronalda.

avatar
Mino Raiola
Sunday, 27.05.2018
15:58

Mi nismo nikad nameštali i kupovali utakmice Rel je namestio preko stotinu u istoriji, po rečima bivših fudbalera. Pogotovo za vreme Mendose.

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 27.05.2018
15:36

prozla godina nije tako daleko bila 3 trofeja se spakovala. a 91 je mnogo daleko.

avatar
äxwell
Sunday, 27.05.2018
13:14

Znaci vama dzavolcicima je trenutno najteze??!! Polako se i vi navikavate na kikiriki kupove i sildove, uskoro i to ce biti pojam!! ahahah

avatar
Ronaldo Ballon d\'or!
Sunday, 27.05.2018
01:19
avatar
Stevan Mikša
Saturday, 26.05.2018
22:44

Svaka cast, momci! Nastavili ste da ispisujete istoriju. Apsolutno zasluzeno, sta god ko pricao! Bejl mora da ostane.

avatar
Al(a)din
Saturday, 26.05.2018
22:44

Karius najgori golman nokaut faze LS koji je ikada igrao tu

avatar
Marco Popovich
Saturday, 26.05.2018
22:42

1:1 da nije bilo Karijusa
Henderson je za Sanderlend
Firmina nigde

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 26.05.2018
22:42

3 vezane LS,svaka cast. Meni je sad najveca dilema kome dati zlatnu loptu...

avatar
Uncounquered
Sunday, 27.05.2018
01:26

Osvajacu SP, poslednji je Kanavaro dobio zbog SP, a realno bi bilo da i ove godine bude tako.

avatar
madridistatill_i_die
Sunday, 27.05.2018
02:19

Treba sačekati SP. Trenutno po nekim ustaljenim kriterijima Ronaldo je prvi kandidat, najvažniji trofej + najviše golova u godini.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 26.05.2018
22:42

Nije do Belj , do Salah , do Karius , do Liverpool , cak ni do Real .. Do ZiZu je ! On je bolji trener neto sto je bio kao igrac ! Mou ili Pep ? ZiZu !!! Cestitki , svaka Vam cast !!!

avatar
Saturday, 26.05.2018
22:51

Vidi Zidan je covek koji je uzeoi dve LS ja sam bio sokiran sa amaterskom postavkom ekipe koju Liverpul nije znao da iskoristi u prvij 15 -20 min u drugom poluvremnu je postavio taktiku zgusnoo sredinu....

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 27.05.2018
10:38

Zidan je uzeo 3 LS

avatar
Stari
Sunday, 27.05.2018
00:48

Jeli zgusno?!?

avatar
MalaSkoljkica
Saturday, 26.05.2018
22:55

Da super je odigrao takticki, bili su sjajni, odlicna igra u odbrani, a tek u napadu, tehnika kojom se Benzema sunjao iza golmana je neprevazidjena, a tek Ronaldo , najbolji igrac sveta , odigrao vrhunski, imao je cak 4 uspesna pasa i cini mi se da je jednom pretrcao igraca. Ne budi smesan decko, da je branio neki normalni golman , Liverpul bi slavio.

avatar
Mino Raiola
Saturday, 26.05.2018
22:42

Real & Karius vs Liverpool - Salah 3:1
Dobra stvar je što će ovo tvrdoglavog Klopa naterati da kupi valjanog golmana. Minjole & Karius out.

avatar
Gorčilo
Saturday, 26.05.2018
22:55

Ako nam je za utehu mislim da je Karijus odigrao svoje u Liverpulu. Ovo Minjole sebi ne bi dozvolio.

avatar
Непобедиви
Saturday, 26.05.2018
22:41

Jasno se videla ideja Reala da Liverpul dominira posedom, jer se znalo da je Liverpul tada slabiji. Oni su ekipa koja odlicno razvija kontru. Cim je Salah izasao bilo je jasno da nemaju sta da traze vise na ovom mecu. Karijus samo slag na torti. Lovren najbolji u Liverpuli. Inace, Klop je ogroman luzer. Igrao je, ako se ne varam, 7 finala, a pobedio u samo jednom. I za kraj, sve pohvale za navijace Liverpula koji su na kraju meca bili glasniji od Realovih navijaca.

avatar
_mladen_
Saturday, 26.05.2018
22:47

On je uvek do tih finala stizao sa timom od kojeg niko ne ocekuje da dodju do finala.

avatar
Ogist Kont
Saturday, 26.05.2018
22:52

Slažem se sa svim osim sa konstatacijom da je Klop luzer. Klop samo ne troši milione i najbolji igrač mu je izašao iz igre u prvoj trećini meča, ali ono što je on napravio od Liverpula za samo par sezona je dokaz klase. Volim Vengera, ali ako se za nekoga može reći da će biti upamćen po sramotnim porazima na velikim mečevima, to je on. Klop i kad gubi, navijači se ne stide zbog poraza. Uvek se bori do poslednjeg daha.

avatar
jack wilshere
Saturday, 26.05.2018
22:41

Nije Karius kriv sto oni jako sutaju.😂
Inace, ocekivano i zasluzeno. Drago mi je zbog Mazica sto je bez greške odsudio.

avatar
MalaSkoljkica
Saturday, 26.05.2018
22:56

Kod prvog gola nije svirao ofsajd u kom je bio Benzema, da je svirao ne bi Karius bacao loptu, nego bi izveli sa zemlje.

avatar
Adi237
Sunday, 27.05.2018
07:32

Hahahahha jesil svestan sta si napisao..strucnjak molim te objasni nama nestrucnima jesil kad cuo za rec PREDNOST..po fudbalski pravilima prilikom ofsajda ili faula sudija nije duzan zaustaviti igru ako je tim zadrzao posjed lopte nad kojim je napravljen faul ili ofsajd. Zasto bi neko svirao i sjecko igru ako je kod golmana u rukama lopta? Jel razlog da bi je izbio sa zemlje hahahhahh al me nasmija..pa mogo je izbiti i iz ruke isto mu je.

avatar
Mino Raiola
Sunday, 27.05.2018
00:20

Jbg, nije ga svirao jer je video da će Karijus uhvatiti pa da ne usporava igru, međutim...

avatar
Mino Raiola
Saturday, 26.05.2018
23:25

Koliko titula prvaka evrope ima Arsenal?

avatar
Tata Messi
Saturday, 26.05.2018
22:41

Cestitam navijacima Reala na trecoj LS,koju su osvojili zahvaljuci Karijusu.Mozda je cak bio i potplacen.Bas mi zao Liverpula,bio je konkretniji.Ronaldo se vidio nije,a osvojice ZL.

avatar
Rasel Krou
Saturday, 26.05.2018
22:41

Kao sto sam i govorio, razlika u kvalitetu ce presiditi. Dzaba dobar napad kada na golu imas Karijusa. Real po ko zna koji put pokazao zasto je najveci klub na svijetu! Srce mi je puno! Hala Madrid!!!

avatar
Genius 123
Saturday, 26.05.2018
22:43

Kakav napad? Već pišete da se Ronaldo nije video a sta je sa Maneom i Firminom? Varan pojeo Firmina, Ramos pojeo Manea. Mane dao gol posle kornera kad ga je čuvao Marselo. Sve duele dobio Ramos.

avatar
Black Panther
Saturday, 26.05.2018
22:41

Najveci svih vremena!!! Hala Madrid y nada mas! 13 aloooooooooooooooo!!!!!!!

avatar
Adnan
Saturday, 26.05.2018
22:40

Bejle,crveni djavole...

avatar
Saturday, 26.05.2018
22:40

Odlična utakmica, šteta što nisu igrali Salah i Ronaldo.

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 26.05.2018
22:40

Dve reci: ,, IMA BOGA “

avatar
_mladen_
Saturday, 26.05.2018
22:47

Nema realno...

avatar
Mino Raiola
Saturday, 26.05.2018
22:47

Upravo zato što ima Boga nemate nijednu titulu prvaka evrope. I molite Boga da ne naletite opet na Barselonu jer će biti dvocifrena razlika.

avatar
II Plava Horda II
Saturday, 26.05.2018
22:40

Kiksarius :DDD

avatar
Saturday, 26.05.2018
22:41

КаријЕс !

avatar
Boixos_Nois
Saturday, 26.05.2018
22:50

Penal Madrid je najodvratniji klub na svijetu. Ramos je odvratan. Pike kakav god da je, nikad ne bi namjerno povrijedio igrača