Reči čuvenog Aragorna: "Embape ne treba Realu, to je ego Pereza"

Autor: Filip Rodic
ponedeljak 25.03.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Slavno ime.

EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo
EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo

Povezane vesti

Čuveni holivudski glumac i reditelj Vigo Mortensen kao veliki navijač Real Madrida i, pre svega ljubitelj fudbala, naveo je možda i nepopularno mišljenje da je toliko željeni Kilijan Embape suvišan u Real Madridu.

"Radi se o egu predsednika Florentina Pereza. Mislim da sa Belingemom i Rodrigom imamo ono što nam treba, Embape nije potreban. Trebalo je da dođe u Real Madrid pre dve godine. Sada je kasno", analizirao je Danas, najčuveniji po ulozi Aragorna u opštepoznatoj i voljenoj triologiji "Gospodar prstenova".

Najnovija vest vezana za odlazak Embapea u Real Madrid vezana je za njegovu moguću zamenu. Spominje je Luis Dijaz iz Liverpula.

O ovome sada pišu i mediji u Kolumbiji i Francuskoj, koji tvrde da bi Luis Enrike rado doveo Luisa Dijaza umesto Embapea, ali da sportski direktor Luis Kampos ima nedoumice jer bi radije "gurao" nekog mlađeg poput Barkole. 

Dijaz neće biti jeftin, ali bi Liverpul možda mogao i da pristane da ga proda u slučaju basnoslovne ponude. Novi sportski direktor Ričard Hjuz će biti zadužen za sportska pitanja, zajedno sa novim menadžerom, koji će takođe odlučivati o statusu Luisa Dijaza.

Konkurencija u napadu Liverpula je jaka, tu su i Kodi Gakpo, Diogo Žota i Darvin Nunjez, a svi su kod Jirgena Klopa igrali na levom krilu kao i Luis Dijaz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke