Reči Danija Alveša "rešavaju" sudbinu Mesija, ali i Nejmara?!

Autor: Milovan Longinov
subota 01.05.2021.
21:04
Izvor: Sportske.net

Brazilac prodrmao fudbalsku javnost zanimljivim izjavama.

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Legendarni brazilski fudbaler Dani Alveš u intervjuu za Gardijan govorio je o Lionelu Mesiju, uz jasnu poruku da se svaki igrač koji napusti Barsu pokaje zbog takve odluke.

Dani Alveš je ispisao istoriju u periodu od 2008. do 2016. godine, ali je onda odlučio da ode iz Barse zbog predsednika Bartomeua i njegove uprave. 

On je u intervjuu za Gardijan rekao da se pokajao i da je kasnije želeo da se vrati, a da je veliku ulogu u svemu imao Leo Mesi.

Između redova, rekavši da se "svaki igrač koji ne napustio Barsu na kraju pokajao", mnogi su protumačili i da je ciljao na Nejmara, koji se ponovo povezuje sa povratkom na "Kamp nou".

"Mesiju sam već nekoliko puta rekao da je rođen da bude fudbaler Barselone, a Barselona je stvorena da bi bila njegov klub. I on je meni svojevremeno dao sličan savet, tako da verujem da sada imam pravo da uzvratim istom merom. Kada sam jednom prilikom poželeo da napustim Barsu, Leo mi je rekao da ostanem, da nema boljeg kluba od Barse i pitao me "gde ćeš biti srećniji nego ovde?". Tada sam odlučio da ostanem zbog njega", rekao je Dani Alveš i dodao da je nedavno podsetio Mesija na taj razgovor.

"Nedavno sam ga podsetio na taj naš razgovor i na to da me je tada blizak prijatelj uverio da ostanem u Barsi. Još nisam dobio odgovor od njega, ali iz iskustva mogu da kažem da tek kada odete, shvatite da ne postoji bolje mesto od Barselone. Kada sam ja otišao, želeo sam da pokažem tadašnjoj upravi da sam još uvek jako dobar fudbaler, a ubrzo sam i poželeo da se vratim.  Nažalost, isti ljudi zbog kojih sam otišao iz Barselone su još uvek bili na čelu kluba. Igrao sam kako bih se vratio u Barsu, ali me oni nisu želeli", otkrio je Dani Alveš.

Podsetimo, Mesi je sve bliži odluci da ostane u Barsi, odnosno da potpiše novi ugovor, a sve su glasnije spekulacije da će  Katalonci svim silama krenuti na Nejmara, koji bi još kako uticao na tu odluku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke