Reči trenera Fulama mogu da ohrabre i Piksija - Koliko je Mitrović napredovao?

Autor: Nemanja Janošev
petak 08.04.2022.
16:05
Izvor: Sportske.net

Nezaustavljiv je.

@FulhamFC
@FulhamFC

Povezane vesti

Trener fudbalera Fulama Marko Silva rekao je danas da je srpski napadač Aleksandar Mitrović izuzetno napredovao od prvog dana otkako je Portugalac na klupi londonskog tima.

Mitrović je ove sezone mašina za davanje golova. Neprestano pogađa i čak 38 puta je obradovao sopstvene navijače u aktuelnoj kampanji. Rekord je oborio, a sada novi postavlja iznova.

Sledeći izazov za njegovu ekipu predstavlja Koventri kojem će želeti da se osvete za ubedljiv poraz iz prvog dela sezone od 4:1. Mitrović će definitivno biti najveća pretnja za protivnički tim, a pohvalno o njemu govorio je menadžer "kotadžera" Marko Silva.

"Koristimo ga da povežemo naše napade, odnosno ofanzivni deo igre. To je zaista važno. On napreduje od prvog dana. Ne samo da povezuje linije tima, on trči, pronalazi prostor. Radi veoma naporno bez lopte. On je više od igrača koji samo postižu golove", rekao je Silva.

Reči portugalskog stručnjaka mogu samo da obraduju Dragana Stojkovića uoči predstojećih izazova koje uključuju i Svetsko prvenstvo. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke