Remi Kaljarija i Torina, golčina Žoaa Pedra za TV špice!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 06.12.2021.
22:38
Izvor: Sportske.net

Majstorija donela samo bod.

​EPA-EFE/Fabio Murru
​EPA-EFE/Fabio Murru

Povezane vesti

Fudbaleri Kaljarija nisu uspeli da prekinu niz utakmica bez pobede pošto su u poslednjem meču 16. kola Serija A odigrali samo 1:1 protiv Torina na domaćem terenu u duelu koji je obeležio evrogol Žoaa Pedra.

U prilično nesadržajnom prvom poluvremenu gosti iz Torina su stigli do prednosti u 32. minutu autogolom Andree Karbonija.

Odličnu priliku za izjednačenje domaći su imali početkom drugog poluvremena, ali je snažan udarac glavom Žoao Pedra na izvanredan način odbranio Vanja Milinković-Savić.

Ipak, početkom 53. minuta reprezentativni čuvar mreže bio je nemoćan nakon makazica Žoaa Pedra.

Evrogolu je prethodila simultanka Belanove, a nakon gužve u kaznenom prostoru Brazilac je izvanredno zahvatio loptu makazicama, a Milinković-Savić je samo pogledom ispratio njen put u mrežu.

Torino je bio prilično bezidejan u drugom poluvremenu, ali je u 82. minutu mogao preko Denisa Prata da sa Sardinije ponese ceo plen.

Ova prilika kao da je dala vetar u leđa "Bikovima", pa se nedugo zatim oprobao i Simone Zaza, a potom i Danijele Bazeli.

Kaljari je uzvratio nedugo pred kraj susreta, ali se mreže do poslednjeg sudijskog zvižduka ostale netaknute.

Domaćin se ovim bodom približio na svega dva zaostatka u odnosu na Speciju, koja je prva iznad crte, dok je Torino nastavio nešto lošiji deo sezone i ostao na 13. mestu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke