Remi sa Bosnom uzeo još jedan danak Francuzima

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 02.09.2021.
09:37
Izvor: Sportske.net

Da li bi im, zaista, nedostajao?

EPA-EFE/Vadim Ghird
EPA-EFE/Vadim Ghird

Povezane vesti

Francuski napadač Kilijan Mbape povredio je list  u remiju sa Bosnom i Hercegovinom (1:1) u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Ne ide "trikolorima" poslednjih meseci... Posle šokantne eliminacije od Švajcarske na Evropskom prvenstvu, vratili su se reprezentativnim obavezama i uz pomoć sreće uspeli da ostanu neporaženi od Bosne i Hercegovine. 

Posle pogotka Edina Džeka, Grizmanov slučajni pokušaj dotakao je Hadžihaginića i lopta je za malo prešla gol-liniju, što je VAR utvrdio. Francuzi svakako ne bi trebalo da brinu o svojoj poziciji u grupi "D" gde su pored BiH još Ukrajina, Finska i Kazahstan, ali dva remija iz četiri utakmice mogu da upale lampicu kod svetskih šampiona.

Loša vest posle duela sa Bosnom i Hercegovinom je i povreda Kilijana Mbapea koji ima bol u listu i dalja ispitivanja obaviće tokom današnjeg dana, te bi mogao da propusti susret sa Ukrajinom za 4. septembra.

Izabranici Oleksandra Petrakova imaju četiri remija iz isto toliko mečeva u dosadašnjim kvalifikacijama i na Evropskom prvenstvu dokazali su da umeju da budu neugodni. Ipak, Mbapeov nivo igre u reprezentaciji daleko je od onoga što ume u klubu, pa je pitanje da li će zaista nedostajati selekciji ukoliko bude odsutan protiv Ukrajine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke