Remi u Bergamu, Danilo u nadoknadi doneo bod Juventusu

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 13.02.2022.
22:38
Izvor: Sportske.net

Vlahović ovaj put nije pogodio.

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Fudbaleri Atalante ispustili su dva boda na svom terenu protiv Juventusa odigravši 1:1 u meču 25. kola Serije A, koji su obeležili gol Malinovskog na jednoj i pogodak Danila u nadoknadi vremena.

Vlahović je već u trećem minutu odlično šutirao, ali je Marko Sportijelo odlično intervenisao i loptu koja je išla po sredini gola odbio u korner.

Srpski napadač se našao u centru pažnje i u 12. minutu nakon odličnog prodora i centaršuta Venson Mekenija, ali nije zahvatio loptu glavom na način na koji je želeo.

U 14. minutu odlično je prošao Paolo Dibala, ali je njegov udarac levom nogom završio pored gola.

Vlahović se oprobao i u 17. minutu, ali nije bio dovoljno snažan da ugrozi Sportijela.

Atalanta je imala priliku u 30. minutu preko Luisa Murijala, ali je ovaj fudbaler očajno šutirao iz slobodnog udarca, a već u narednom napadu se još jednom obrukao na iskoristivši očajnu procenu i grešku Vojčeha Ščensnog.

Bilo je pitanje da li će Poljak biti isključen, ali je na kraju Atalanta dobila samo korner.

Atalanta je u 44. minutu imala priliku da dođe do vođstva, ali je Bogin udarac izblokiran, a minut kasnije Matijas De Liht je požrtvovanom intervencijom osujetio istog igrača da postigne gol.

Prvu priliku u nastavku imao je De Ron za Atalantu, ali je Šćensni dobro intervenisao.

Vlahović je najbolju priliku za gol imao u 56. minutu, ali je Sportijelo odlično intervenisao.

Boga je desetak minuta kasnije ponovo zapretio i malo je falilo da domaći tim dovede u vođstvo.

Atalanta je konačno povela u 76. minutu golom Malinovskog. Bio je to izvanredan gol levom nogom nakon kratke kombinacije posle slobodnog udarca.

Sve je moglo da bude gotovo u 84. minutu kada je Malinovski uposlio Hatebura, a ovaj iz veoma izgledne pozicije pogodio prečku.

Bila je to prilika da se pitanje pobednika reši, pa je Juventus i dalje ostao u igri. To je iskoristio tek u drugom minutu nadoknade kada je Danilonakon odličnog skoka zakucao lopte u mrežu za konačnih 1:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke