Remi u Menhengladbahu, Majnc otkinuo bod Borusiji!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 03.04.2022.
19:24
Izvor: Sportske.net

Domaći bez treće pobede u nizu.

 EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha ispustili su priliku da dođu do treće uzastopne pobede pošto su na svom terenu nakon vođstva odigrali samo 1:1 protiv Majnca u poslednjem meču 28. kola Bundeslige.

Strelac vodećeg gola za Borusiju bio je Bril Embolo u 33. minutu i tako omogućio da se njegov tim približi Majncu na svega bod zaostatka.

Izjednačenje gostima iz Majnca doneo je Karim Onisivo u 73. minutu i tako krunisao daleko konkretniju igru svoga tima u nastavku igre.

Golu je prethodio korner koji je u ranijem napadu iznudio Sung Li, čiji udarac je zamalo završio iza leđa golmana Borusije.

I Borusija je imala prilike da duplira prednost, ali Embolo je u 60. minutu propustio šansu da se drugi put na meču upiše u strelce.

Do kraja meča domaćin je propustio da dođe do tri boda nakon sjajnog šuta Lasla Beneša u prvom minutu nadoknade vremena pošto je njegov udarac golman Majnca na izvanredan način zaustavio.

Ovaj remi nije mnogo promenio poredak na tabeli pa su oba tima ostala na sredini terena bez opasnosti da mnogo skliznu ka donjem delu, ali i bez preteranih ambicija da napadaju gornju polovinu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke