Aron Remzi - najveće "pojačanje" za Zvezdu!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 09.03.2022.
11:15
Izvor: Sportske.net

Glavobolja i za Juventus.

 EPA-EFE/Dean Mouhtaropoulos
EPA-EFE/Dean Mouhtaropoulos

Povezane vesti

Delovalo je da će Aron Remzi predstavljati veliko pojačanje za Glazgov Rendžers u nastavku sezone, kada je poslednjeg dana zimskog prelaznog roka stigao na pozajmicu iz Juventusa.

Ova informacija došla je nakon što su kuglice već spojile škotskog velikana i delovano je da je iskusni velški fudbaler na putu da pomrsi konce Zvezdi u Evropi.

Posle 40-ak dana u Glazgovu to po svemu sudeći neće biti slučaj. U timu Đovanija van Bronkhorsta odigrao je svega 94 minuta i sasvim je izvesno da će se na leto vratiti u Torinu.

Remzi je poslednji put bio na terenu protiv Borusije iz Dortmund pred dve nedelje, a zatim je ponovo izostao zbog povrede.

Juventus se nadao da će se Remzi, imajući u vidu da je ipak reč o iskusnom i kvalitetnom igraču, uklopiti u timu Rendžersa i da će nakon leta ostati u Glazgovu, ali sada šanse praktično i ne postoje.

Na leto ulazi u poslednju godinu ugovora sa Juventusom, gde godišnje zarađuje sedam i po miliona evra.

Premda je ove zime bio interesantan u nekoliko klubova Premijer lige, male su šanse da će ga iko potpisati na leto, pa je jedino rešenje raskid ugovora uz pozamašnu svotu novca na račun igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke