Reprezentativac Švajcarske je srpski zet: ''Krstio sam ćerku u Beogradu, bilo je lepo''

Autor: Darko Mitrović
petak 11.10.2024.
19:15
Izvor: Sportske.net

Ovog leta je već boravio u našoj zemlji.

EPA-EFE/MOHAMED MESSARA
EPA-EFE/MOHAMED MESSARA

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije u subotu od 20.45h u Leskovcu dočekaće selekciju Švajcarske, u okviru trećeg kola ''A''divizije Lige nacija.

Jedan od aduta gostujućeg tima u ovom meču biće i iskusni vezista Bolonje Remo Frojler koji ima i posebnu vezu sa Srbijom, jer je porodica njegove supruge iz naše zemlje.

U najavi sutrrašnje utakmice, Frojler je švajcarskim novinarima otkrio da je ovog leta boravio u Beogradu važnim povodom.

''Krstili smo moju ćerku pre Evropskog prvenstva u Beogradu, što je bilo veoma lepo'', otkrio je on, a prenosi ''Blik''.

On je u prethodnom susretu Srbije i Švajcarske bio čovek odluke, postigao je treći gol za Švajcarce za konačnih 3:2 na Svetskom prvenstvu u Kataru.

''Mnogi ljudi iz mog okruženja nisu bili srećni zbog toga, naravno. Mene su krivili za poraz Srbije, ali to je okej...'', rekao je Frojler.

S obzirom na neka ranija iskustva iz susreta ove dve reprezentacije, mediji ovih dana podsećaju i na neke provokacije koje su se dešavale, sa Šaćirijem i Džakom u glavmim ulogama, ali Frojler želi da spusti tenzije.

''Ovde se radi o fudbalu - i ničemu drugom. Vremenom postajete pažljiviji i razmišljate o tome koje izjave dajete. Zbog toga su mnogi igrači ovih dana malo oprezniji pred mikrofonima nego što su bili možda pre nekoliko godina'', izjavio je Frojler.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke