Rešenje za Lester! Siniša Mihajlović ima najbolji predlog!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.02.2017.
13:07
Izvor: Sportske.net

Srpski trener kao i obično bez dlake na jeziku!

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Ranijeri je otpušten, Lester mu uveliko traži zamenu, a mnogi fudbalski stručnjaci osporavaju odluku čelnika aktuelnog prvaka Engleske da se "zahvali" na saradnji čoveku koji im je toliko toga doneo za samo godinu dana.

U odbranu italijanskom stručnjaku stao je i Siniša Mihajlović, koji je ogorčen takvim, sve češćim, ponašanjem klubova.

"Nažalost i u Engleskoj su poprimili italijanske navike. Nema više zahvalnosti i odavanja priznanja u fudbalu. Smatram Klaudija prijateljem i sjajnim trenerom. Trebalo bi da izgrade bistu u njegovu čast", izjavio je Mihajlović.

Engleski mediji su lansirali priču da su za uručivanje otkaza Ranijeriju zaslužni fudbaleri Lestera, a Mihajlović ima poruku za njih.

"To je prosto neverovatno, trebalo bi sada da lepo igraju bez trenera, da vide kako to izgleda", dodao je izrevoltirani Mihajlović.

Vardi je ipak demantovao takve priče engleskih medija, a što se tiče Ranijerijeve pozicije u Lesteru, privremeno će ga menjati njegov doskorašnji saradnik Kreg Šekspir, a OVDE pročitajte ko su glavni kandidati za klubu tima sa "Kinga Pauera".

Siniša Mihajlović je ljut zbog tretmana u medijima i pričama o Torinu.

"Kada čitam neke stvari, ovde izgleda nije ostao kamen na kamenu. Imali smo problema na startu godine, ali sada igramo bolje", kaže srpski trener.

On se pita da li bi neko mogao da mu kaže nešto u lice.

"Niko ne može da kaže da nemam m..., niti da sam bilo koga lagao. Prihvatam kritike, ali ne i uvrede", zaključio je Srbin u svom stilu!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raúl González
Sunday, 26.02.2017
15:13

Ne shvatam zašto svi osuđuju Lester. Zar treba da gledaju kako ispadaju u drugu ligu i pored toga što su potrošili oko 100 miliona samo zato što su sa njim osvojili ligu. Sa takvom logikom, Čelsi još uvek nebi trebalo da je otpustio Di Matea.

avatar
Shaman Oty
Sunday, 26.02.2017
17:14

Pa to ti je kao da Surdulica osvoji nasu ligu , poslo im je za rukom prosle sezone a konkurencija za titulu a i ostale pozicije je ogromna.kazes sto miliona a ostali ulazu koliko i to iz sezone u sezonu.Smesno je da smenis nekog ko ti je doneo nesto o cemu si samo mogo da sanjas u najludjim snovima realno.Ni trunke zahvalnosti i postovanja prema coveku koji im je to omogucio kao trener.

avatar
Raúl González
Monday, 27.02.2017
00:21

Svaka njemu čast za titulu, to je ogroman uspeh. Ali ovde se govori kao da je on jedini zaslužan za tu titulu. Realno, on je prosečan trener. Koliko većih timova je vodio i nikada ništa značajno nije napravio.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Sunday, 26.02.2017
14:53

Slazem se sa tobom, Miha, ali uvek trener (menadzer) je prvi na udaru kad su rezultati ispod ocekivanja. Ti uvek imas svoje mislenje i resenje, nek pokusaLester bez trenera, pa videcemo sta ce uraditi. Ti si imao resenje i za Romu, pa ste izgubili 4:1. Mozda bi i Torino pobedio da je igrao bez trenera, sta kazes na tome? Salim se, Torino za sada igra odlicno, za sada ti je sigurna trenerska fotelja, majstore.

avatar
Sporske me ugasile
Sunday, 26.02.2017
14:19

Izgleda da su u Lesteru utripovali da su veliki klub jer im se posrecila jedna titulu i sad misle da je moralno dati otkaz coveku koji je iz svojih igraca izvukao 120% mogucnosti. Nadam se da ce ispasti iz lige i da se vise nece ni vracati . Ima u drugoj ligi Engleske mnogo simpaticnijih ekipa za koje se nadam da ce se vratiti u najjacu ligu na svetu

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 26.02.2017
14:38

Izvukao je 1800% pa Morgan i Hut nisu ni za 7 ligu,a onaj alkoholicar u napadu je posebna prica

avatar
Sporske me ugasile
Sunday, 26.02.2017
18:18

Nisu vazni procenti ,sustina je da s onim timom ne moze da se osvoji titula ni u Belgiji ,a tek ne u Engleskoj ali Ranijeri je to uspeo . Ovo za igrace se slazem. Jedino je Kante pokazao da je zaista kvalitet,niko im nije na nivou . Golman Kasper je takodje dobar ali nema sta on da uradi kad mu je tim ocajan

avatar
indija durot
Sunday, 26.02.2017
16:56

Ispasce i dugo se nece vratiti kao nekad kad su hrvati sisli s postolja pa se evo jos nisu popeli niti ce.