Đoković i Divac videli revolveraški obračun Joveljića i Mesija, provuče se Inter!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 26.02.2024.
08:15
Izvor: Sportske.net

Inter Majami izbegao poraz u završnici meča.

AP Photo/Kyusung Gong
AP Photo/Kyusung Gong

Povezane vesti

Fudbaleri Los Anđeles Galaksija remizirali su na domaćem terenu sa ekipom Inter Majamija rezultatom 1:1 u okviru prvog kola američke MLS lige.

U centru pažnje našli su se strelci dve ekipe, povremeni reprezentativac Srbije Dejan Joveljić i najbolji fudbaler sveta Leo Mesi.

Galaksi je mogao do gola i u prvom poluvremenu, ali je nekadašnji fudbaler Barselone Riki Puđ promašio penal u 13. minutu.

Stvar je u drugom poluvremenu uspeo da ispravi Dejan Joveljić koji je posle dobre kretnje dobio loptu od Delgada nakon čega mu nije bilo teško da zatrese mrežu Kalendera u 75. minutu.

Jedanaest minuta kasnije, Srbina je zamenio Beri, da bi u 87. Los Anđeles ostao sa igračem manje posle isključenja Delgada.

Majami je iskoristio brojčanu nadmoć da u drugom minutu nadoknade izbegne poraz kada je proradila Barsina veza Mesi - Alba, nakon čega je Argentinac postavio konačan rezultat.

Inače, meču su prisustvovale brojne poznate ličnosti iz različitih sfera života, a na stadionu u Los Anđelesu bili su i najbolji teniser sveta Novak Đoković i legendarni srpski košarkaš Vlade Divac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke