"Rezanac" otpao? Svi putevi Kragujevčanina vode u Torino!

Autor: Boris Jovanović
petak 24.06.2022.
08:40
Izvor: Sportske.net

Izgleda da nema više prepreka...

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Izgleda da je Juventus izgubio strpljenje. Di Marija se premišlja, pa kako piše današnja "Gazeta", svi putevi vode ka Filipu Kostiću. Kragujevčanin čeka dogovor, on je svoje uslove dogovorio, 2.5 miliona po sezoni, ugovor na tri godine, ostalo je da klubovi nađu kompromis između ponude od 12 i potražnje, odnosno 20 miliona koliko očekuje Ajntraht.

Ali "Adleri" su već sklopili dogovor sa Geceom, ne žele da izgube Kostića kao slobodnog igrača narednog leta, pa se očekuje dogovor sa Juvetusom. Priča se i o Totenhemu i u Dortmundu, ali kako smo već pisali, srpski reprezentativac želi samo u Juve, kako bi se priključio Vlahoviću. 

U Torinu je sve spremno za dolazak Pola Pogbe, koji će biti najveće pojačanje kluba, a Juventus mora da traži i štopera, otišao je Kjelini, priča o Kulibaliju nije realna, biće verovatno neka jeftinija solucija tipa Aćerbija ili Lenglea iz Barselone.

Ostalo zavisi od prodaja, treba rešiti sudbinu Keana, ali i Artura, Aleksa Sandra, Remzija, Alegri traži napadača kao alternativu za Vlahovića, pisali smo da želi Arnautovića, ostalo je u magli. Treba sačuvati i De Lihta koji ne produžava ugovor, gleda ka Engleskoj, za Juventus bi to bio ogroman udarac jer je Holanđanin igrač oko koga treba okupiti odbranu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke