Rijeka RAZBILA Dinamo! Bivši Zvezdaš dao dva gola ''Modrima''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.09.2016.
21:07
Izvor: Sportske.net

Mnogi su ih tokom prelaznog roka hvalili zbog sjajnih transfera koje su ostvarili, ali već se osećaju posledice prodaje najboljih igrača.

Beta/AP Photo/Olivier Matthys
Beta/AP Photo/Olivier Matthys

Povezane vesti

Aktuelni šampion Hrvatske i njihov predstavnik u Ligi šampiona, zagrebački Dinamo ušao je u seriju poraza posle nedavnih prodaja najboljih igrača, poput Marka Pjace ili Marka Roga.

Posle poraza od Osijeka na svom terenu u prošlom kolu (0:1), usledio je poraz od Liona na startu Lige šampiona, da bi večeras zagrebački ''Modri'' doživeli pravi debakl na domaćoj sceni u derbiju devetog kola protiv Rijeke!

Domaći tim je slavio sa 5:2 i tako se učvrstio na liderskoj poziciji na tabeli sa 23 boda, dok je Dinamo ostao na trećem mestu sa 19, iza drugoplasiranog Osijeka koji je osvojio 22.

''Brodolom'' Zagrepčana mogao se naslutiti već na početku meča, s obzirom da je Gavranović već u prvom minutu pogodio za vođstvo Rijeke.

Do kraja prvog poluvremena, Gorgon je duplirao prednost, a posle pet minuta igre u nastavku, bivši fudbaler Crvene zvezde i crnogorski reprezentativac Marko Vešović praktičnio je rešio pitanje pobednika - 3:0.

Tu se Riječani nisu zaustavili, pa je već u 54. minutu Gorgon postigao svoj drugi gol, da bi Sudani u 82. minutu smanjio na 4:1.

Zatim ponovo na scenu stupa Marko Vešović svojim drugim golom za ''petardu'' domaćih, da bi konačnih 5:2 postavio Pavičić u 86. minutu.

U prilogu su Vešovićevi golovi!

---

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke