Ristić gledao šampionski ples "Svetaca" , Ben Jederov šou vredan Lige šampiona!

Autor: Lazar Nikolić
subota 14.05.2022.
22:57
Izvor: Sportske.net

Još niko nije ispao.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Monpelje u gostima rezultatom 0:4 u meču 37. kola francuske Lige 1.

Posle dužeg vremena Parižani su odigrali utakmicu na najvišem nivou i pokazali klasu u odnosu na domaćina.

Tandem Mesi-Mbape bio je nezaustavljiv večeras. Argentinac je dva puta pogodio u prvih dvadeset minuta, oba puta posle asistencije Mbapea. U 26. minutu Anhel di Marija postigao je treći pogodak za PSŽ, da bi konačan rezultat postavio Kilijan Mbape u 60. minutu iz penala. Naš reprezentativac Mihailo Ristić odigrao je čitav meč za Monpelje

Monako je na svom terenu posle velikog preokreta pobedio Brest sa 4:2 i trasirao put ka Ligi šampiona.

Vodili su gosti  sa 0:2 u 23. minutu, posle golova Žan-Kevina Duvernea i Jusefa Belalija, a onda je na scenu stupio fenomenalni Visam ben Jeder i het-trikom okrenuo utakmicu.

Iskusni napadač prvo je smanjio prednost Bresta u 44. minuta sa bele tačke, a onda golovima u prvih 10 minuta drugog poluvremena doneo prednost svom timu. Dvadeset minuta pre kraja meča, pogodio je i Kevin Foland za drugo mesto Monaka pred poslednje kolo šampionata.

Ren je u derbiju kola trijumfovao protiv Olimpik Marseja rezultatom 2:0 i ostao u trci za plasman u Ligu šampiona. Sve je rešeno u prvom poluvremenu, a strelci za domaće bili su Benžamen Burižo u 12. i Lovro Majer u 35. minutu.

U ostalim utakmicama Rems našeg Predraga Rajkovića slavio je na gostovanju Sent Etjenu sa 1:2 i ostavio desetostrukog prvaka Francuske u zoni ispadanja. Važnu pobedu u borbi za opstanak izborio je Mec protiv Anžea, pobedili su na svom terenu rezultatom 1:0 i sada su korak bliže baražu. Lorijen je svoje brige prebrinuo bodom u Bordo, bilo je 0:0. Tako je domaćin ostao na poslednjem mestu, sa malim izgledima da opstane u ligi. 

Pobede su upisali i Lans na gostovanju Troi, bilo je 1:3, Lil protiv Nice, 1:3, Strazbur je kod kuće savladao Klermon sa 1:0, dok je Lion bio bolji od Nanta i slavio sa 3:2

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke