Rivaldo veruje u Borusiju u finalu LŠ i zna koji je igrač Reala bolji od Embapea!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 10.05.2024.
17:30
Izvor: Sportske.net

Interesantan intervju legendarnog brazilskog fudbalera.

Povezane vesti

Rivaldo je u intervjuu španskim medijima govorio o situaciji u španskom fudbalu, a dotakli su se i teme finala Lige šampiona. 

On smatra da je Borusija ta koja će uzeti trofej. 

"Mislim da je Real favorit, ali siguran sam u Borusiju, imaju toliko samopouzdanja, znaju da igraju ovo takmičenje, znaju kako se igraju teški mečevi. Da, Real je favorit, ali ja tipujem na Borusiju", rekao je Rivaldo. 

Ono što je interesantno jeste da je Rivaldo dao prednost Vinisijusu u odnosu na Embapea u trci za najboljeg igrača ove godine. 

"Ove sezone, sve ono što radi u Realu, način na koji igrač... Definitivno ima šansu da bude najbolji igrač planete i da pobedi Embapea u borbi za taj trofej", rekao je on.  

Šta misli o Barsi i trenutnoj situaciji?

"Prošlo je dosta godina otkako je Barsa osvojila neki trofej, zar ne? Teška je ovo sezona za Ćavija. Prolazio sam kroz sličnu situaciju dok sam igrao za Barsu, teško je to. Teško je kada gledate vaše rivale kako osvajaju trofeje, Ligu šampiona i Primeru, to je navijačima najgore. Ali, to se dešava svim velikim klubovima. Potrebno je strpljenje, pronaći najbolje igrače na tržištu i onda možemo da se nadamo napadu na Ligu šampiona", rekao je Rivaldo. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke