Rodrigov ples i Benzemin het-trik, Real siguran protiv Almerije!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 29.04.2023.
20:23
Izvor: Sportske.net

Lagana pobeda...

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Pobeda Real Madrida u okviru 32. kola španske Primere, savladali su Almeriju na svom terenu rezultatom 4:2 (3:1) i tako ostavili kakve-takve nade da mogu do titule koja je praktično nemoguća misija u ovom trenutku. 

Bilo je fenomenalno gledati Real Madrid u prvom poluvremenu. 

Ekipa Karla Anćelotija je uspela da vrlo brzo stigne do prednosti i to u 5. minutu utakmice, tada je Karim Benzema po prvi put zatresao mrežu protivnika, na asistenciju Vinisiusa Žuniora koji je stigao i do 20. asistencije u sezoni. 

Igrao se 17. minut kada smo videli najlepši detalj na utakmici, tada je Karim Benzema postigao svoj drugi gol danas, ali ono što je uradio Rodrigo će se dugo prepričavati. 

Košta je napao Rodriga, ali je doživeo poniženje, Brazilac ga je izbacio iz igre vrlo lako, petom, a onda je uposlio Benzemu kojem nije bilo teško da postigne novi gol.

Do kraja poluvremena još jedan gol u mreži Almerije, i još jednom je Benzema bio strelac, bio je to njegov het-trik već u 42. minutu!

Gosti su uspeli da stignu do smanjenja rezultata u 1. minutu nadoknade prvog poluvremena i to preko Lazara koji je bio potpuno sam na drugoj stativi.

U nastavku još dva gola, Rodrigo je dokazao da je veoma raspoložen, primio je loptu na oko 20 metara od gola, namestio se i šutirao za 4:1!

Opuštanje Real Madrida do kraja, a gosti su smanjili na 4:2 posle jedne greške Tonija Krosa, izgubio je loptu u svom kaznenom prostoru, gosti su to vrlo brzo kaznili i to preko Robertonea koji je bio siguran nakon odličnog centaršuta Portilja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke