Rodžers: "Ne razmišljamo o tituli"

Autor: Beta Beta
subota 21.11.2020.
08:48
Izvor: Beta

Trener fudbalera Lestera Brendan Rodžers rekao je danas da je prerano smatrati njegovu ekipu konkurentom za titulu i dodao da je naredni protivnik Liverpul opasan, uprkos povredama i bolesti brojnih igrača.

EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Pool
EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Pool

Povezane vesti

Lester je na pauzu u Premijer ligi otišao kao prvoplasirani sa bodom više od Totenhema i šampiona Liverpula, na drugom i trećem mestu na tabeli. Posle osam kola u Premijer ligi prvih šest ekipa deli samo tri boda.

Upitan da li za titulu ove sezone konkuriše više klubova, Rodžers je rekao: "Nisam čak ni razmišljao o tome. Odigrali smo samo osam utakmica".

"Dobro smo počeli, ali važno je da imamo pravi pristup, da zadržimo skromnost koju imamo u ekipi i da se na najbolji način pripremimo za svaku utakmicu. Samo o tome razmišljamo i ni o čemu drugom", rekao je Rodžers, preneo je Skaj.

Trener Liverpula Jirgen Klop ima mnogo problema sa sastavom zbog povreda igrača ali i zaraženih korona virusom, a Rodžers je pohvalio kvalitet u redovima šampiona Engleske.

"Oni imaju vrhunske igrače. Videli smo i na našem primeru povredjenih da drugi igrači dobijaju šansu i dobro odigraju, a isto će biti i kod njih. Utakmica će biti izuzetno teška. Čak iako im nedostaju igrači, to je ekipa sastavljena od prvoklasnih fudbalera. Moraš da budeš agresivan kada se braniš i precizan u napadu. Želiš da igraš sa najboljima, a oni to sigurno jesu", naveo je Rodžers.

U prvih osam kola Lester je dobio sve četiri utakmice na gostovanjima, uključujući i protiv Mančester sitija, 5:2 na Etihadu.

"U svakoj utakmici, posebno na gostujućem terenu, moraš dobro da se braniš, ali i da budeš efikasan. Ekipa se razvija i razvija različite načine za pobedu. Igrali smo protiv Sitija, pobedili sa 5:2 i imali smo posed lopte 28 odsto, ali je tih 28 odsto bilo opasno", naveo je Rodžers.

Utakmica Lestera i Liverpula na Enfildu igra se u nedelju uveče.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke