Roj Kin bez dlake na jeziku: "Nije Solskjer kriv, nego Marsijal!"

Autor: Stefan Matić
nedelja 19.01.2020.
23:20
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji kapiten Junajteda čvrst u podršci nekadašnjeg saigrača.

EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT
EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Povezane vesti

Utakmica na "Enfildu" je završena, veliki derbi između Liverpula i Mančester Junajteda pripao je "redsima" koji su slavili sa 2:0 golovima Van Dajka i Salaha.

Na momente smo videli Liverpul u podređenoj poziciji, može se reći da je Junajted bio dominantnija ekipa tokom drugog dela igre, u zadnjih 25 minuta, ali su "redsi" utakmicu priveli utakmicu kraju u šampionskom maniru.

Solskjer koketira sa otkazom maltene od trenutka kada je sa privremenog trenera prešao na stalni angažman, u narednom periodu prioritet će mu biti da nađe napadača koji može nadoknaditi golove povređenog Rašforda.

"Marsijal je došao u Junajted i veliki napadači daju golove u važnim momentima, ali njegov promašaj u drugom poluvremenu apsolutno sumira njegovu karijeru u Junajtedu", rekao je Roj Kin u studiju Skaj Sporta.

Pored prozivanja francuskog internacionalaca, Kin je pružio (ne)oečkivanu podršku Solskjeru.

"Menadžerima Junajteda u poslednje tri godine treba dati više vremena. Dajte Oleu više vremena, tek je šesnaest meseci ovde, dajte čoveku šansu. Pogledajte Čelsi sinoć, Lampard je izgubio osam utakmica a opet ide mu dobro, niko ne sumnja u njega možda zato što je Englez."

"Mojesu su dali ugovor na šest godina, ser Aleks ga je podržao a onda su ga otpustili osam meseci posle i to preko Tvitera", kazao je Irac.

Na pitanje Džejmija Karagera koliko vremena bi dao Solskjeru Roj Kin je odgovorio da bi Norvežaninu dao još godinu dana. Irac je poznat kao osoba bez dlaka na jeziku, ali deluje da je Norvežanin u potpunosti izgubio poverenje navijača.

Roy Keane & Jamie Carragher's argument over Manchester United's managers got a bit tasty 👀 pic.twitter.com/PdfeECtSdq

— Football Daily (@footballdaily) January 19, 2020  


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Monday, 20.01.2020
12:42

Karager je idiot, Roj doktor!

avatar
mrancic
Monday, 20.01.2020
10:44

Marsijal nije špic a i igrač je bez temperamenta,letargičan.Rašford je više napadač sa krila i treba mu špic da bi napad bio ubojitiji.Ole je promenio igru Džejmsa i ne koristi ga dovoljno u kontri tako da i on ne daje golove.Možda je bolje da ne kupe nijednog igrača da bi se okrenuli boljem treneru.Pereira velika enigma kao i Fred i pitanje je kako bi igrali sa novim trenerom.Van Bisaka juče razočarao,bio rupa na desnoj strani jer se nije vraćao ne vreme iz napada a i centaršut mu nije dobar.Dobro je da nisu prodali Matića.Kako stoje stvari Junajted se mora osloniti do marta na Matića i Matu.

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 20.01.2020
08:47

Roj Kin je fantastican sportski komentator, ili sto bi rekli Englezi, Pundit.
Covek kaze kako jeste, bio to UTD, Liverpul ili Noric.
Kad god gostuje, to je premija.
I u pravu je covek. Ja sam onu priliku vec utefterio kao gol, ali Marsijal je hteo da bude sila i na kraju prebacio stadion.
Juce se videla razlika u timovima, ne u smislu kvaliteta koliko u pristupu igri. Igraci Liverpula su manje vise svi jednaki. Nema ega, nema neke mega zvezde, svi trce napred i svi trce nazad.
U UTD-u toga nema. Nema Rasforda, zvezda je Marsijal. Nema Pogbe, zvezda je taj i taj.
Zato im i jeste trebao Ibrahimovic. Ako im vec treba zvezda u svlacionici, onda im treba neko poput Ibre. Ko ce da bude stvarno "zvezda" i da drma sljage onima koji se prave vazni.
Zamislite kako bi se Marsijal proveo da je na klupi SAF? ili da u svlacionici ima Kina, Gigsa ili Rija?
Pogba je u Juventusu imao nekoga da mu cekira ego. Tevez, Pirlo, Vidal, Bonuci, Kjelini, Bufon, sve zvezde ali su ga drzali na nivou. u UTD-u nema kontrolu i odmah igra kako igra...

avatar
The Red Army
Monday, 20.01.2020
03:07

Pa naravno, sa kojim igracima raspolaze solsker je odlican, koji trener bi bio bolji? Polako, tek je 3 igraca doveo, ne moze preko noci, klop gvardiola su doveli po 10 i vise

avatar
StefMU
Tuesday, 21.01.2020
15:53

Sve je to super ali kako mislis da mu dodju igraci koje on hoce ako imamo Vudvorda kao glavnog za sve u Junajtedu? Covek nije mogao da mu dovede Halanda, klinca koji ima bolji ucinak od Mbapea npr i to u jacoj ligi i pored cene od 20 miliona, nije ga doveo zbog "image rights" jer je hteo da sav novac koji se zaradi na Halandovo ime ide u kasu Junajteda ili ti u dzep Glejzersa. Jos mu mesec dana treba da zavrsi, i to je vrv da ga nece ni zavrsiti, transfer Fernandesa, a ostali smo na tri trenutno prosecna igraca u napadu. Strasno sta se desava a da sve "legende" Junajteda cute i ne pokazuju prstom kad svi vrlo dobro znaju ko je glavni krivac, sem Nevila.