Roj Kin oštro po Junajtedu: "Fred nema fudbalsku inteligenciju, Marsijal nema kvalitet“

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 08.08.2022.
09:35
Izvor: Sportske.net

Bivši kapiten besan nakon još jednog lošeg izdanja Mančestera.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Mančester Junajted je razočarao na startu nove sezone u Premijer ligi. Izgubio je sa 2:1 od Brajtona na "Old Trafordu", a više od poraza navijače ovog kluba bole bezidejna igra u napadu i potpuni haos koji vlada u veznom redu i odbrani. Pred novim menadžerom Erikom Ten Hagom je težak i mukotrpan posao.

Kritike stižu sa svih strana, a među najoštrijima je bio legendarni kapiten Junajteda Roj Kin, koji radi kao stručni konsultatnt "Skaj sporta" za Premijer ligu.

Irac, u svom stilu, nije štedeo svoj bivši klub i njegove igrače.

Veznim igračima Mančester Junajteda nedostaje fudbalska inteligencije, posebno Fredu. Govorim o tome već duže vreme, Fred i Mektominej jednostavno nisu dovoljno dobri. Oni neće odvesti ekipu u borbu za vrh tabele. Iz sedmice u sedmicu gledamo da nisu dovoljno dobri, naprosto nisu dorasli zadatku koji je stavljen pred njih", rekao je Kin pa dodao:

"Puno PR-a dolazi iz kluba otkako je došao Ten Hag. Počeli su napokon da treniraju kako treba? Hvala Bogu! Pa to im je i posao! Što se tiče Ronalda, ne sme se dopustiti da on ode iz kluba, a da nakon njega ostanemo uvereni da je Marsijal odgovor za mesto napadača. Jednostavno nije. Imao je pristojnu predsezonu. Pa šta onda?" završio je Kin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke