Roj Kin žestoko uradio po Nemanji Matiću!

Autor: Nemanja Janošev
petak 29.04.2022.
11:35
Izvor: Sportske.net

Nova nedelja, novi napad bivšeg golgetera.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, sada konstultant na "Skaj sportsu" Roj Kin napao je srpskog igrača Nemanju Matića zbog njegovih reči prošle večeri.

Srpski vezista je juče protiv Čelsija odigrao dobar meč zabeleživši asistenciju za Kristijana Ronalda uz pomoć koje je Junajted došao do izjednačenja i konačnog rezultata.

Kako je poznato, Matić će na kraju sezone napustiti Mančester junajted, a nakon duela sa "plavcima" našao se pred medijima koji su ga upitali o tome. Momak iz Uba rekao je da će Junajted zauvek ostati u njegovom srcu, ali i Čelsi, za koji je nastupao, takođe. To se nije dopalo Roju Kinu, koji, doduše, ima kontroverzne komentare maltene na svakog.

"Koji su standardi u klubu? Matić je govorio o tome kako odlazi, kako mu je bilo lepo, da će Junajted biti u njegovom srcu zauvek... Oh, i Čelsi takođe, a malo i Benfika, ne zaboravite njih. Ne mogu svi biti u tvom srcu", kazao je Kin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Guner25
Friday, 29.04.2022
16:52

"golgeter"?!?!

avatar
Guner25
Friday, 29.04.2022
15:45

Samo mi recite ko pise ove tekstove?!?! "Golgeter" Kin. Da li imate osnovno poznavanje fudbala Ili neke nezaposlene gospodje koristite da vam pisu sportske vesti?!