Rok zvezda preti smrću bivšem igraču Partizana!

Autor: Nemanja Janošev
petak 15.04.2022.
09:20
Izvor: Sportske.net

Prešao je svaku granicu!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Bivši frontmen grupe "Oazis" Liam Galager zapretio je smrću nekadašnjem štoperu Partizana, a sada Atletiko Madrida Stefanu Saviću.

Dvomeč između Mančester sitija i Atletiko Madrida doneo je javnosti ne tako atraktivan dvoboj, ali dosta varnica na terenu i van istog. Upravo je jedan od protagonista tih sukoba bio Stefan Savić koji je u revanšu prvobito nasrnuo na Fila Fodena, a potom čupao za kosu Džeka Griliša. Zatim su se Savić i Griliš, navodno, fizički obračunali unutar stadiona "Vanda Metropolitano" i morala je da interveniše policija.

Muzičar Liam Galager je osvedočeni navijač Mančester sitija i bez obzira na to što je Stefan Savić nekada nosio dres "građana", ovaj pevač se osmelio da zapreti smrću crnogorskom defanzivcu!

"Stefane Saviću, ovo je pretnja! Ako naiđem na tebe takvog glupog izgleda, p***o, mrtav si", napisao je Galager na svom Tviter nalogu.

Tvit je, naravno, ubrzo obrisan, ali je ostao arhiviran kod brojnih medija. Galager još nije sankcionisan, ali bi za ovako nešto morao biti.


Siti je izborio polufinale gde će se sastati sa Real Madridom, a u AdmiralBet možete pogledati kvote na sve timove. Pogađate kome se daju najviše šansi da izbori finale Lige šampiona?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke