Roma hoće titulu!

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 22.09.2014.
23:47
Izvor: Sportske.net

Prošla sezona je za "Vučicu" bila jedna od najboljih u istoriji kluba. Ipak, nisu došli do titule zbog fantastičnih partija Juventusa, ali ove sezone smatraju da je mogu osvojiti!

Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino
Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino

Povezane vesti

Roma je sjajno počela i ovu sezonu, sa tri uzastopne pobede. Tako je startovao i Juventus i čini se da će se trka za titulu ponovo voditi između ova dva tima.

Rimljani su prošle sezone bili odlični, ali je Juventus bio gotovo savršen i osvojio je treću titulu u nizu. Ipak, Žervinjo tvrdi da je Roma više nego spremna za novu rundu.

"Cilj je titula, i to niko u klubu ne negira. Rudi Garsija je sjajan trener, on nam je ulio ogromno samopouzdanje i sigurni smo da je ovaj tim kadar za velika dela", tvrdi Žervinjo.

Reprezentativac Obale Slonovače smatra da su ih prošle godine povrede i dužina klupe koštali, ali da očekuje da će ove sezone biti drugačije.

"Prošle sezone nismo imali toliko igrača kao ove, sada postoji velika konkurencija za svako mesto u timu, što je dobro, pošto igramo i u Ligi šampiona. Ako nas pobede zaobiđu verujem da ćemo ispisati istoriju ovog kluba", smatra Žervinjo.

Da li mislite da Roma može do titule?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke