Romanov način, Sari nisi potreban, ali moraš da ostaviš novac u kasi!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 03.06.2019.
11:42
Izvor: Sportske.net

Mauricio Sari izneo svoj predlog, u Čelsiju odbili, a sledeće je zapanjilo i Ramadanija...

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Poslednji pokušaj je propao.

Naime, na sastanku krajem prošle nedelje, posle osvajanja LE, Mauricio Sari je izrazio spremnost da ostane u Čelsiju, ako mu bude garantovana kontrola nad transferima, ali i klub ga javno podrži, s obzirom na loše odnose koje ima sa navijačima.

No, Čelsi je to odbio, oni žele novog trenera, verovatno Lamparda, mada se pominju Alegri, Blan i Sautgejtov pomoćnik Klark.

Međutim, pošto se Juventusu žuri, Čelsi traži da im Italijani isplate kao kompenzaciju poslednju godinu ugovora italijanskog trenera.

Zvuči čudno, ali oni mogu da smene Sarija i zadrže ga na platnom spisku, tako nešto je hteo da mu priredi De Laurentis prošle sezone.

Kako rekosmo, Juventusu se žuri, i dalje postoji neka nada da će Gvardiola prihvatiti, ali to bi bilo čudo, posle svega.

Juventus je inače spreman da napravi tim po Sarijevoj želji, kažu da Anjeli neće dozvoliti da se Inter sa Konteom primakne, Juventus zarađuje duplo više novca od rivala i mediji tvrde da je u pitanju stvar ponosa, odnosno da su spremni na transfere kakve su pravili "devedesetih".

Šta to znači, da li će kupiti Kulibalija ili De Lihta, hoće li dovesti Sergeja Milinković-Savića ili Ikardija, sve je na čekanju.

U svakom slučaju, čeka se da Ramadani dogovori uslove Sarijevog odlaska, kako bi konačno Juventus mogao da predstavi trenera i počne sa prelaznim rokom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
foreverblue
Monday, 03.06.2019
20:46

Pomoćni trener engleske se zove stiv holand, ne klark, sari ima još dve godine na ugovoru, ne jednu, potrudi se da bar napišeš činjenice onakve kakve jesu.

avatar
amigo999
Monday, 03.06.2019
17:57

Roman je kupio Celzi pre 11 godina a dao plate trenerima 22. Konte, Morinjo, Anceloti, Skolari....

avatar
Stabber
Monday, 03.06.2019
17:39

Celsi je vec postao neozbiljan klub.

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 03.06.2019
14:41

Roman propo poceo da pilicari

avatar
Z
Monday, 03.06.2019
14:19

Iskreno...ako ga vec ne zelimo, treba dostojno da se oprostimo od njega. A jedan od nacina jeste da mu ne otezavamo prelazak u klub koji ga stvarno ceni

avatar
Monday, 03.06.2019
11:49

Juventus moze da se oprosti od Skudeta,njega ce Don Antonio,razneti u prvoj sezoni.....