Romina rasprodaja se nastavlja!

Autor: Boris Jovanović
subota 31.01.2015.
22:42
Izvor: Sportske.net

Samo bod za "Vučicu" protiv Empolija, Juventus u nedelju u Udinama ima priliku da napravi verovatno i nedostižnu prednost na vrhu tabele.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Uspavanka u prvih dvadesetak minuta, Roma nije uspevala da ugrozi Sepea, šansu je ima Janga Mbiva posle jednog kornera, mogao je i Florenci da postigne pogodak, a onda je u finišu prvog dela "Olimpiko" utihnuo.

Pobegao je Saponara odbrani Rimljana, Manolas ga ruši, sudija Ruso Grku pokazuje crveni, penal je za goste. Veteran Masimo Makarone je precizan 0:1.

Do kraja prvog dela bolje vesti za "Vučicu", par žutih kartona za Saponaru, za dva minuta je opomenut dva puta, brojčane snage ponovo u ravnoteži.

Inače, Roma je ostala i bez Iturbea, povredio se teže Argentinac, zamenio ga je Florenci.

U nastavku bolja igra Rome, makar u prvih dvadesetak minuta, rezultiralo je izjednačenjem u 57. minutu, Maikon je pogodio suprotan ugao, do kraja je bilo dovoljno vremena za domaće.

Imali su par šansi da pobede, Astori je pogodio prečku, pokušavali su Florenci i odlični Ljajić. Empoli se branio, izveli su par kontranapada, ali pravu šansu za pobedu nisu imali.

Na kraju 1:1, Roma je nastavila rasprodaju, ako Juventus odnese pobedu sa "Friulija" u nedelju prednost šampiona biće ogromnih devet bodova.

Golove iz Rima možete videti ovde.

U prvom meču dana remi na "Marasiju", između Đenove i Fiorentine.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 31.01.2015
23:45

penal je dosta sumnjiv bio je minimalan kontakt a saponara je jedva cekao da padne...romi i previse nedostaje zervinjo jer pravi razliku svojom brzinom