Ronaldinjo u Barseloni - lekcija Dembeleu, odbrana Mesija i još mnogo toga!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 05.04.2022.
16:58
Izvor: Sportske.net

Brazilac u voljenom gradu.

Printscreen
Printscreen

Povezane vesti

Nekadašnji ljubimac navijača Barselone Ronaldinjo stigao je u najveći grad španske regije Katalonija i pred velikim brojem okupljenih novinara odgovarao na brojna pitanja pripadnika "sedme sile".

Osvrćući se na aktuelni sastav Barselone, nekadašnji brazilski fudbaler je poručio da će Pedri obeležiti eru, te da je srećan što je Ćavi na klupi katalonskog velikana.

"Veoma sam srećan zbog Ćavija i svega što radi. Nadam se da će navijačima Barselone podariti mnogo uživanja", rekao je Ronaldinjo, a zatim prokomentarisao situaciju sa Usmanom Dembeleom, koji je procvetao kod Ćavija, premda je bio na izlaznim vratima kluba.

"Barsa je za mene najveći klub i svega nekoliko igrača može da se pohvali da je igralo ovde. To je jedan od najboljih klubova za koji možete da zaigrate", naveo je legendarni fudbaler.

Pohvalio je sunarodnika Rafinju, fudbalera Lidsa koji je na meti Barselone, pozvavši ga da dođe na "Kamp Nou".

"Voleo bih da dođe jer ima dosta kvaliteta. Biće spreman za La Ligu ukoliko odluči da dođe. Bilo bi to dobro za Barsu", ne krije oduševljenje Ronaldinjo.


Za kraj, dotakao se teme o odlasku Lionela Mesija, možda najbolnije teme u Barseloni u poslednjih godinu dana.

"Za mene je to bilo iznenađenje, ali on je veliki prijatelj i najvažnija stvar je da je on srećan", zaključio je Ronaldinjo koji je sa Barselonom osvojio Ligu šampiona 2006. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke