Ronaldo centurion, Portugalac postao PRVI u istoriji!

Autor: Stefan Matić
sreda 12.05.2021.
21:56
Izvor: Sportske.net

Zvezda Juventusa upisao još jednu 'stotku'.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Posrnuli Juventus gostuje na "Mapei" stadionu. 

Već u 16. minutu smo imali veliko uzbuđenje. Domeniko Berardi je imao penal, Điđi Bufon je odbranio šut sa bele tačke i tako postao najstariji golman koji je odbranio jedanaesterac. 

Rabio je potom u 28. minutu pogodio za vođstvo Juventusa, a Ronaldo je povisio na 2:0 tik pred odlazak na poluvreme. Gol Portugalca predstavlja još jednu stranu u istoriji fudbala. 

Ovo je bio njegov stoti gol u dresu "bjankonera". Kvotu od sto golova je prelazio i u Mančester junajtedu, ali i naravno u Real Madridu. Večerašnjim golom Ronaldo je postao prvi igrač u istoriji fudbala koji je postigao 100 golova sa tri različita tima. 

U Mančester junajtedu je postigao 118 golova na 292 utakmice, u Realu 450 na 438 meča i sada na 131 meču za Juve - stoti gol. Moguće i jedan od poslednjih u dresu Juventusa. 

"Bjankonerima" je Liga šampiona daleko, a znamo da Ronaldo prosto ne može da igra Ligu Evrope. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Wednesday, 12.05.2021
22:39

Marketing kad vam kažem ja Pera Petrović zvani Stefi. 😂

avatar
Badr®Hari
Wednesday, 12.05.2021
22:37

Taman posla, pa gde centurion da igra Ligu Evrope. 😁 Čovek ruši rekorde k'o na traci, kad' god postigne gol samo ostaje da se vidi kojih je to novih 8 rekorda porušio. I što su golovi ređi to je broj porušenih rekorda veći. 😂 Ostalo je još dovoljno vremena do kraja sezone da izlizani zabije još bar jedan gol, a mi da saznamo šta još niko nije uradio sa 3 različita kluba. 😁