Ronaldo jači od VAR-a?

Autor: Stefan Matić
nedelja 14.03.2021.
20:50
Izvor: Sportske.net

Portugalac upisao odličnu partiju, ali uz dosta kontroverze.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juve je "preboleo" Porto. Stradao je Kaljari, da citiramo Anćelotija - "Postoji jedan jedini igrač koji je opasniji po protivničkog golmana od Kristijana Ronalda, to je Kristijano Ronaldo koji nije postigao gol u prethodnoj utakmici". 

Ovog puta ta fraza se i dokazala. Kranjo se "plašio" Ronalda, ali iz dva razloga. 

Prvi jeste taj het-trik, ali italijanski golman će nositi ožiljak od večeras. Posle prvog gola Ronalda, portugalski superstar je neoprezno reagovao. U pokušaju da dođe do lopte nastradao je Kranjo. Noga Portugalca je završila na glavi golmana kojem je "otvorena" brada kao posledica. 

VAR nije reagovao, ponovoljeni snimak za potencijalni crveni karton nismo gledali. Sudija je reagovao, Ronaldo je dobio tek žuti karton. 

Incident možete videti OVDE

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Monday, 15.03.2021
02:46

Jači od VAR-a, brži od Usain Bolta, skače više od Sotomayora i Jordana zajedno, hrabriji od Čakira, uporniji od Kujpersa, istrajniji od Kassaija, posvećeniji od Olivera... borac bez straha i mane, najveći ikada u galaksiji i šire, stojički podnosi nepravde da mu se posveti samo šest tekstova nakon dominacije protiv strašnoh Cagliarija u utakmici veka za Juve i da mu se odmah posle utakmice ne uruči ZL. 😂😂😂

avatar
Bádr Hari
Sunday, 14.03.2021
21:01

Jao sta mi radite ovo je so na moju ranu, pa zbog izlizanog,pojmasa Alzirca i Vara ja imam nocne more. :D