Ronaldo na stubu srama, bivši fudbaler uzburkao Ostrvo!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 31.12.2021.
11:00
Izvor: Sportske.net

Treba li Portugalac Junajtedu?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Prelezak Kristijana Ronalda iz Juventusa u Mančester junajted izazvao je ogromnu pažnju javnosti, a nakon četiri meseca u drugom mandatu na "Old Trafordu" strasti se ne smiriju.

Čitavu karijeru Portugalca prati egoizam, a poslednji u nizu drznuo se da o tome govori je bivši engleski fudbaler Gabrijel Agbolahor.

Fudbaler koji se proslavio u Aston Vili primetio je da Ronalda interesuje samo lični učinak.

"Izgleda da je samo zainteresovan za sopstvene golove. Reč je o fantastičnom fudbaleri, ali nije više ono što je bio. Da sam na mestu Rašforda, Sanča ili Grinvuda, uplašio bih kada bi došao trenutak da šutnem na gol. Kad god to urade, Kristijano podiže ruke i upita ih zašto mu nisu asistirali", primetio je Agbolahor u intervjuu za "Football Insider".

Otišao je korak dalje istakvaši da bi napad Junajteda bio daleko ubojitiji da je Portugalac na klupi.

"Rašford, Grinvud i Sančo mogu da igraju u napadu na tri rotirajuće pozicije i bežeći iza leđa. Da je trener imao ličnost, ostavio bi Ronalda na klupi", rekao je nekadašnji engleski fudbaler.

Kako god bilo, Ronaldo iza sebe ima neverovatnu karijeru. Sinoćnji gol protiv Barnlija u pobedi od 3:1 bio je pogodak protiv 120 ekipa kojima je zatresao mrežu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke