Ronaldo naterao Nemanju Matića da promeni odluku!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 11.05.2022.
10:30
Izvor: Sportske.net

Kakav trenutak!

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Bilo je uzbudljivo prošlog ponedeljka na "Old Trafrodu" pošto je Nemanja Matić odigrao poslednju utakmicu za Mančester junajted na domaćem terenu i prilikom izlaska sa terena pozdravio se sa Kristijanom Ronaldom.

Dobio je bivši reprezentativac Srbije ovacije celog "Old Trafroda" kada se uputio ka tunelu po završetku utakmice, ali mu je Ronaldo predočio da bi trebalo da uzvratio aplauzom navijačima zbog podrške koje su davali tokom cele sezone.

"Želeo sam da napustim teren što je pre bilo moguće jer ne želim da budem u centru pažnje, ali me je Ronaldo upitao šta radim i rekao da se vratim", naveo je Matić u intervjuu za K1 dodajući da je velika čast deliti svlačionicu sa takvom veličinom.

Dodao je da mu je bila velika čast što je pola decenije bio deo kluba kakav je Junajted.

"Osećam se odlično i veličanstveno je oprostiti se od kluba i navijača na neverovatan način. Čak 75.000 ljudi je bilo na nogama. Želeo sam da ostavim trag u klubu kao što je to prvo uradio Nemanja Vidić. Ali sve je bilo veličanstveno na kraju. Pokušao sam da osvetlam obraz celom srpskom narodu i nadam se da će neko iz moje zemlje to nastaviti", rekao je fudbaler koji bi za desetak dana na gostovanju Kristal Palasu mogao i zvanično da odigra poslednji meč za "Crvene đavole".

Od 1. jula će postati slobodan igrač, a osim bombastičnih najava da bi mogao da zaigra u Juventusu, već neko vreme je u fokusu Roma koju trenira Žoze Murinjo, sa kojim je Matić sarađivao u Čelsiju i Junajtedu.

Ostatak intervjua preneli smo u ponedeljak i možete ga pročitati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke